MENÜ

Paul Onuachu'nun inanılmaz golü dünya basınında! 'Puskas Ödülü'ne aday, hiç şüphe yok'

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Trabzonspor ile Konyaspor karşı karşıya geldi. Trabzonspor'un 2-1'lik skorla kazandığı maça Paul Onuachu'nun inanılmaz golü damga vurdu. 2.01 boyundaki dev futbolcunun attığı bu estetik gol, dünya basınında gündem oldu.

Paul Onuachu'nun inanılmaz golü dünya basınında! 'Puskas Ödülü'ne aday, hiç şüphe yok'

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, Süper Lig'in 12. haftasında Hakan Keleş yönetimindeki Konyaspor ile kozlarını paylaştı. Papara Park'ta oynanan maçı ev sahibi Trabzonspor 2-1'lik skorla kazandı. Karadeniz ekibine galibiyeti getiren iki golü de yıldız futbolcu Paul Onuachu kaydetti. Nijeryalı oyuncunun attığı 2. gol, geceye damgasını vurdu. Zlatan İbrahimovic gollerine benzer bir vuruşla fileleri sarsan Onuachu, dünya basınında manşetleri süsledi.

Haberin Devamı

ONUACHU GALİBİYETİ GETİRDİ

Oynanan kritik maçı Trabzonspor 2-1 kazandı. Bordo-mavililerin gollerini 59 ve 85'inci dakikalarda Paul Onuachu kaydetti. Konyaspor'da fileleri 77'nci dakikada Louka Prip havalandırdı.

Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 22'ye yükseltti. Konyaspor ise 10 puanda kaldı.

VOLKAN DEMİREL İTİRAF ETTİ!

2. GOLÜ GECEYE DAMGA VURDU

Karşılaşmanın 85'inci dakikasında Trabzonspor'da bir kez daha Paul Onuachu sahneye çıktı. Enis Destan'ın ortasında kaleye sırtı dönük durumda olmasına rağmen havadan gelen topa topuğuyla vuran Paul Onuachu, ağları havalandırdı.

Opta'nın verilerine göre; Paul Onuachu, Ocak 2023'ten (Genk formasıyla) bu yana ilk kez bir lig maçında iki gol attı.

Paul Onuachunun inanılmaz golü dünya basınında Puskas Ödülüne aday, hiç şüphe yok

İNANILMAZ GOL DÜNYA BASININDA

"İÇİNDEKİ IBRAHİMOVIC'İ ORTAYA ÇIKARIYOR"

Haberin Devamı

Daily Mail sitesinde bulunan haberde Paul Onuachu hakkında şu ifadeler kullanıldı;

"Southampton'ın kiralık forveti Paul Onuachu, içindeki Zlatan Ibrahimovic'i ortaya çıkarıyor ve Trabzonspor'un 2-1'lik galibiyetini garantileyen sansasyonel akrobatik voleyi atıyor.

Onuachu, harika golün ardından sevinçten muhteşem bir ters takla atarak kutlama yaptı. Ibrahimovic'in olağanüstü kariyerinde attığı birkaç inanılmaz golle karşılaştırmalar yapılabilir.

İsveçli forvet, Euro 2004'te ülkesi adına oynarken İtalyan Gianluigi Buffon'u muhteşem bir geri vole ile geçti."

Paul Onuachunun inanılmaz golü dünya basınında Puskas Ödülüne aday, hiç şüphe yok

"PUSKAS ÖDÜLÜ'NE ADAY"

Soccernet'te bulunan haberde, "Onuachu Trabzonspor'un Konyaspor galibiyetinde Puskas Ödülü'ne aday bir gol attı" başlığı kullanıldı.

'YILIN EN İYİSİNE GİRECEĞİNE HİÇ ŞÜPHE YOK'

Sportklub sitesinde ise" Muhteşem golcü Onuacu, Trabzon'a zafer ve üçüncülük getirdi" denildi.

Haberin detayında, "Onuachu muhteşem bir golle Trabzon'a üç puanı da getirdi. Attığı 2. golün yılın en iyisine gireceğine hiç şüphe yok" sözleri sarf edildi.

"2.01 CM'LİK ADAMIN USTALIĞI"

Cpnckn sitesinde bulunan haberde, "Bu sezonun en muhteşem gollerinden biri Türkiye'de görüldü: 2.01 cm'lik adamın ustalığı" başlığı atıldı.

Paul Onuachunun inanılmaz golü dünya basınında Puskas Ödülüne aday, hiç şüphe yok

"IBRAHİMOVİC'İN GEÇMİŞTEKİ ÇEVİKLİĞİNİ HATIRLATTI"

Sports Brıef, Onuachu'nun golünü şöyle özetledi;

Haberin Devamı

"Estetik goller söz konusu olduğunda, hiçbiri baş üstü vuruşlara yaklaşamaz. Bir oyuncunun zaman zaman yerçekimine meydan okuyarak topa topuğuyla vurabilmesi kağıt üzerinde kulağa çılgınca gelse de sonucu izlemek her zaman keyiflidir ve bu tür goller Puskas'ın adaylar listesine girmeyi başarmıştır.

Paul Onuachu da Trabzonspor'un Konyaspor'la oynadığı lig maçında benzer şekilde bir gol attı. Paul Onuachu 2.01 boyunda ve akrep golünden çok akrobatik bir vuruş yaptı. Topu topuğunun arkasıyla yakalayarak Zlatan Ibrahimovic'in geçmişteki çevikliğini hatırlattı."

Abdullah Avcı: Bu işin duygusunu ve ruhunu kaybetmemek gerekiyor!

Paul Onuachunun inanılmaz golü dünya basınında Puskas Ödülüne aday, hiç şüphe yok

YORUM YAZ