MENÜ

(ÖZET) Trabzonspor-Rabotnicki hazırlık maçı sonucu: 4-1

Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'nın Kranj şehrinde sürdüren Trabzonspor, 4. hazırlık maçını Rabotnicki ile oynuyor. 3 hazırlık maçında 2 beraberlik, 1 mağlubiyet yaşayan Fırtına, kamptaki ilk galibiyetini 4-1'le Robotnicki karşısında alarak moral depoladı. Fırtına'nın golleri; Maxi Gomez, Anastasios Bakasetas, Eren Elmalı ve Enis Destan'dan geldi.

(ÖZET) Trabzonspor-Rabotnicki hazırlık maçı sonucu: 4-1

Nenad Bjelica yönetimindeki Trabzonspor, Slovenya'nın Kranj şehrinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kampın son günlerine gelen Fırtına, buradaki 4. hazırlık maçını Rabotnicki ile oynadı. Hajduk Split'e 2-0 kaybeden, MOL Fehervar ve Celje ile 2-2 berabere kalan Karadeniz ekibi ilk galibiyetini Rabotnicki karşısında aldı.

Haberin Devamı

Uğurcan Çakır kendi kalesine!

8'de Maxi Gomez'le 1-0 öne geçen Fırtına 17'de Uğurcan Çakır'ın kendi kalesine attığı ilginç golle şanssızlık yaşadı. 40'ta Anastasios Bakasetas sahneye çıktı, Karadeniz devi soyunma odasına 2-1 önde gitti.

Enis Destan son sözü söyledi

63'te Eren Elmalı ağları sarstı ve 88'de genç golcü Enis Destan skoru belirledi: 4-1. Bu skorla Makedon ekibini yıkan Trabzonspor yarın da Kranj'la karşılaşacak. Bordo-Mavililer, üst üste 2 günde oynayacağı karşılaşmaların ardından yurt dışı kampını noktalayıp, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde lig hazırlıklarını sürdürecek.

CANLI ANLATIM

Trabzonspor 4-1 Robotnicki (İkinci yarı oynanıyor)

8' Maxi Gomez (Trabzonspor)

17' Uğurcan Çakır (Kendi kalesine) (Rabotnicki)

Haberin Devamı

40' Anastasios Bakasetas (Trabzonspor)

63' Eren Elmalı (Trabzonspor)

88' Enis Destan (Trabzonspor)

 

 

(ÖZET) Trabzonspor-Rabotnicki hazırlık maçı sonucu: 4-1

YORUM YAZ