MENÜ

(ÖZET) Trabzonspor-MOL Fehervar hazırlık maçı sonucu: 2-2

Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'da sürdüren Trabzonspor, ikinci hazırlık maçında MOL Fehervar ile karşılaştı. İlk maçında Hajduk Split'e 2-0 kaybeden Nenad Bjelica yönetimindeki Fırtına, Fehervar'la da 2-2 berabere kaldı. Bordo-Mavililer'in golleri; Maxi Gomez ve Enis Bardhi'den gelirken Fehervar'ın sayılarını da Aron Csongvai ile Kenan Kodro kaydetti.

(ÖZET) Trabzonspor-MOL Fehervar hazırlık maçı sonucu: 2-2

Trabzonspor, Slovenya’nın Kranj şehrinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Fırtına, dün teknik direktör Nenad Bjelica yönetimindeki sabah idmanının ilk bölümünde dinamik ısınma gerçekleştirdi. Koordinasyon çalışmasıyla devam eden antrenmanın son bölümünde ise şut idmanı yapıldı. Bordo-Mavililer bugün yaptığı antrenman ve MOL Fehervar ile oynadığı hazırlık maçıyla birlikte yeni sezon çalışmalarına devam etti. 

Haberin Devamı

Gomez fırsatçılığını, Bardhi klasını konuşturdu

İlk maçında Hajduk Split'e 2-0 kaybeden Nenad Bjelica yönetimindeki Fırtına, Fehervar karşısında galibiyet kovalıyordu. Mücadeleye temsilcimiz hızlı başladı. 9. dakikada Maxi Gomez fırsatçılığını konuşturup ağları sarstı, 37'de Aron Csongvai ve 58'de Kenan Kodro sahneye çıkıp Macar ekibini 2-1 öne geçirse de 75'te Enis Bardhi şık frikik golüyle maçın skorunu belirledi: 2-2.

CANLI ANLATIM

1' İlk düdük çaldı, maç başladı.

(ÖZET) Trabzonspor-MOL Fehervar hazırlık maçı sonucu: 2-2

GOL!

9' Trabzonspor, Maxi Gomez'in golüyle 1-0 öne geçti. Kullanılan kornerde top ceza alanında karambolde kaldı, Uruguaylı golcü fileleri sarstı.

GOL

38' Orsic'in top kaybında Aron ceza sahası dışından sert vurdu ve ağları havalandırdı: 1-1

Haberin Devamı

(ÖZET) Trabzonspor-MOL Fehervar hazırlık maçı sonucu: 2-2

İlk devre sona erdi.

46' İkinci yarı başladı.

GOL

58' Kodro ceza sahası solundan Fehervar'ı 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

GOL!

75' Bardhi ceza sahası dışının sağ çaprazından kazanılan frikikte şık bir vuruşla kaleciyi çaresiz bıraktı. Maçta durum 2-2!

Trabzonspor-Fehervar 11'leri:

Trabzonspor: Muhammet Taha, Serkan Asan, Benkovic, Hüseyin, Eren Elmalı, Doğucan, Orsic, Bakasetas, Visca, Abdülkadir, Gomez.

Fehervar: Daniel, Aron, Larsen, Csaba, Mario, Pinto, Christensen, Kastrati, Houri, Szobolcs, Kodro.

Trabzonspor-MOL Fehervar maçı ne zaman? Trabzonspor-MOL Fehervar hazırlık maçı saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor hazırlık maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bugün oynanan ve saat 18.30'da başlayan Trabzonspor-MOL Fehervar hazırlık maçı A Spor'dan canlı yayınlanıyor. Karşılaşmanın canlı takibi ve tüm detayları haberimizde.

3 hazırlık maçı daha oynayacak

Trabzonspor, üçüncü hazırlık maçını 16 Temmuz Pazar günü Slovenya ekibi NK Celje ile oynayacak. 25 Temmuz Salı günü Kuzey Makedonya ekibi FK Rabotnicki ile karşılaşacak olan Karadeniz ekibi, son hazırlık maçında ise 26 Temmuz Çarşamba günü Kranj’a karşı mücadele edecek.

Açılış maçı AEK’yla...

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’dan dikkat çeken bir hamle geldi. Slovenya’da 4 hazırlık maçı daha oynayacak olan Bordo-Mavililer, sezon açılış maçını Yunan ekibiyle oynama kararı aldı. Trabzonspor 30 Temmuz tarihinde Trabzon’da Yunan temsilcisi AEK ile sezon açılış maçı yapacak.

Haberin Devamı

Bordo-Mavililer UEFA’yla anlaştı

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu, Finansal Fair-Play kurallarına uyan takımları ve uymayan takımlara yapılan yaptırımları açıkladı. UEFA’dan konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Türk temsilcisi Trabzonspor’a 2 milyon Euro’luk para cezası verildiği belirtildi. Açıklamada Trabzonspor ile finansal sürdürülebilirlik anlaşması imzalandığı ve Bordo-Mavili ekibin 2 milyon Euro’luk cezasının 300 bin Euro’sunu zorunlu olarak ödeyeceği, kalan 1.7 milyon Euro’nun ise uzlaşma şartlarına bağlı olarak kasasından çıkacağı kaydedildi.

Forma satışları düşük kaldı

Trabzonspor’da yaklaşık 3 hafta önce satışa çıkan yeni sezon formaları ilk gün ilgi görse de takip eden haftalarda beklediği ivmeye ulaşamadı. Trabzonspor 3 haftada 22 bin forma sattı.. Gelen bilgilere göre satılan formaların yüzde 45 çubuklu olarak ön plana çıktı. Trabzonspor’da ayrıca kombine satışları da devam ederken 17 Temmuz’da genel satışların başlayacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

(ÖZET) Trabzonspor-MOL Fehervar hazırlık maçı sonucu: 2-2

YORUM YAZ