MENÜ

(ÖZET) PUANLAR PAYLAŞILDI! Trabzonspor - Başakşehir maç sonucu: 1-1

Trendyol Süper Lig'in 18. hafta maçında Trabzonspor ile Başakşehir kozlarını paylaştı. Karadeniz ekibi, bu maçı kazanıp galibiyet serisi oluşturmak amacındaydı. İstanbul temsilcisinin ise tek hedefi 3 puandı. Ancak, temponun yüksek olduğu mücadelede karşılıklı goller atıldı ve maç 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Trabzonspor - Başakşehir maçına dair tüm detaylar fanatik.com.tr'de...

(ÖZET) PUANLAR PAYLAŞILDI! Trabzonspor - Başakşehir maç sonucu: 1-1

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor ile Çağdaş Atan'ın ekibi Başakşehir, Süper Lig'in 18. haftasında karşı karşıya geldi. Müsabaka Papara Park'ta oynanırken maçta hakem olarak Volkan Bayarslan düdük çaldı. Kritik maça dair detaylara göz atalım...

Haberin Devamı

Trabzonspor, sahasında aldığı 1-1'lik beraberliğin ardından 16 maç sonunda puanını 27'ye çıkardı ve Süper Lig'in 4. sırasında yer aldı. Konuk ekip Başakşehir ise 19 puanla 13. sırada kaldı. 

PEPE, MAÇ KADROSUNDA

Trabzonspor'un ligin 14'üncü haftasında Kayserispor ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan oyuncusu Nicolas Pepe de 2 maç sonra ilk kez maç kadrosunda yer aldı. Sakatlığı bulunan Fountas ise 1 maç aradan sonra maç kadrosunda kendine yer buldu.

ŞEHİTLERE SAYGI DURUŞU

Stadyumda maç öncesi Pençe Kılıç Harekâtı kapsamında PKK'lı teröristler tarafından üs bölgesine düzenlenen saldırıda şehit olan 6 asker için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Taraftarlar da pankart açarak, attıkları sloganlarla teröre lanet okudu. Tribünde "Hainler bilmez  ki, güler yüzün hiçbir zaman solmayacak şehidim" yazılı pankart açan taraftarlar "Şehitler ölmez vatan bölünmez" şeklinde slogan attı.

Haberin Devamı

(ÖZET) PUANLAR PAYLAŞILDI Trabzonspor - Başakşehir maç sonucu: 1-1

ÖMÜR'E TEPKİ

Karşılaşmada oyundan çıkarak yerini Bardhi'ye bırakan Abdülkadir Ömür'e tribünlerdeki bazı taraftarlar yuhalayarak tepki gösterdi. 

MAÇTAN BÖLÜMLER

1' Hakem düdüğünü çaldı ve maç başladı.

GOL ERKEN GELDİ!

11' GOL! Başakşehir, hızlı atakta sağ kanattan rakibinden kurtaran Figueiredo, ortasını açtı ve Pelkas golü attı. Başakşehir, Trabzon deplasmanında 1-0 önde. 

(ÖZET) PUANLAR PAYLAŞILDI Trabzonspor - Başakşehir maç sonucu: 1-1

19' TEHLİKE | Trabzonspor'da Visca, gelişen hızlı atakta kendi şansını denedi. Bosnalı oyuncu kaleyi cepheden gören bir noktadan ceza sahası yayına oldukça yakın bir bölgeden vurdu, ancak top dışarıya gitti. 

25' TEHLİKE | Sağ kanattan ceza sahasına giren Pelkas, içeriye doğru ortasını yaptı. Uğurcan, topu ayağıyla çıkardı ve kornere gönderdi. 

32' DİREKTEN DÖNDÜ! Sağ kanattan Larsen ortaladı, Trabzon'un kulesi Onuachu kafa vuruşunu yaptı ancak top direkte patladı. 

34' GOL! Trabzonspor'da, kullanılan korner atışında ceza sahası içerisinde oluşan karambol sonucu topu önünde bulan Batista Mendy vuruşunu yaptı ve Volkan'ın müdahalesine rağmen sağ üst köşeye doğru topu ağlarla buluşturdu. Skor şimdi 1-1.

(ÖZET) PUANLAR PAYLAŞILDI Trabzonspor - Başakşehir maç sonucu: 1-1

Mücadelenin ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. 

Haberin Devamı

İKİNCİ YARI BAŞLADI!

51' Trabzonspor'da Bakasetas, ceza sahası sağ çaprazından şutunu gönderdi, ancak top Volkan Babacan'da kaldı. 

TRABZONSPOR BASKIYI ARTIRDI! 

63' Sağ taraftan Visca, ceza sahası içine doğru topu iyi kesti. Sol çaprazda topla buluşan Bakasetas vuruşunu yaptı. Top, yan ağlarda kaldı. Trabzonspor, ikinci yarıda tempoyu artırdı ve büyük bir istekle gol aramaya devam ediyor.

74' TEHLİKE | Sağ taraftan Başakşehir adına Dubois ortasını yaptı, Uğurcan topu elinden kaçırınca top bir anda Berkay'ın önünde kaldı. Ancak top Berkay'ın kafasından sekip dışarıya gitti. 

MAÇ BİTTİ! 

Müsabaka, ilk yarıda atılan karşılıklı gollerin ardından 1-1'lik eşitlikle sona erdi. 

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: Kalitemizi ve hızımızı artırmamız lazım

(ÖZET) PUANLAR PAYLAŞILDI Trabzonspor - Başakşehir maç sonucu: 1-1

YORUM YAZ