MENÜ

(ÖZET) Giresunspor-Trabzonspor maç sonucu: 2-4

Süper Lig'in 36. haftasında Karadeniz derbisi oynandı, Giresunspor ile Trabzonspor kozlarını paylaştı. Ateş hattından kurtulma mücadelesi veren Çotanaklar, Fırtına karşısında yıkıldı. Bordo-Mavililer; Umut Bozok (2), Enis Bardhi ve Anastasios Bakasetas'ın golleriyle sahadan 4-2 galip ayrıldı. Yeşil-Beyazlılar'a Faruk Can Genç ve Riad Bajic'in golleri yetmedi.

(ÖZET) Giresunspor-Trabzonspor maç sonucu: 2-4

Süper Lig'in 36. haftasında oynanan Karadeniz derbisinde Giresunspor, Trabzonspor'u konuk etti. Fenerbahçe beraberliği sonrası Hatayspor ve Gaziantep FK maçlarını hükmen galip tamamlaması sonrasında Çotanaklar, ligde kalma yolunda büyük adım atmak için Karadeniz ekibini yenmeyi hedefliyordu.

Haberin Devamı

Hedef moralli başlamak

4-1'lik Fatih Karagümrük galibiyetiyle moral depolayan Trabzonspor ise sezon sonuna kadar alabildiği kadar galibiyet alıp en iyi yerde ligi tamamlamayı ve yeni sezona daha moralli başlamayı planlıyordu. Karadeniz derbisinde kazanan Fırtına oldu.

Bozok'tan duble

30'da Umut Bozok perdeyi açtı, 34'te Enis Bardhi farkı ikiye çıkarttı ve ilk devre 2-0 tamamlandı. 59'da Umut duble yaptı, 72'de Anastasios Bakasetas penaltıda hata yapmadı ve mücadele bir anda 4-0'a geldi. İrfan Buz'un öğrencileri; 74'te Faruk Can Genç ve 80'de Riad Bajic'le farkı 2'ye indirse de karşılaşmadan başka gol sesi çıkmadı ve mücadele 4-2 sona erdi.

Umutlar devam etti

İstanbulspor'un da kendi sahasında Adana Demirspor'a 2-0 mağlup olmasıyla Giresun'un ligde kalma umutları devam etti. Bu sonuçla Trabzonspor puanını 54'e yükseltti, Giresun 34'te kaldı. Bitime bir hafta kala İstanbulspor 35, Antalyaspor 38 puanda.

Haberin Devamı

CANLI ANLATIM

1' Maçın hakemi Arda Kardeşler ilk düdüğü çaldı, karşılaşma başladı.

(ÖZET) Giresunspor-Trabzonspor maç sonucu: 2-4

GOL!

30' Hüseyin Türkmen savunmadan hızla çıktı, aradan Visca'ya şık bir pas attı, Boşnak yıldız sağ kanattan ortayı açtı, Umut Bozok net bir kafa vuruşuyla fileleri sarstı, Trabzon Giresun'da 1-0 öne geçti.

GOL!

34' Visca rakibinden topu kaptı, Umut'a gönderdi, Umut da Bardhi'ye yolladı, Makedon yıldız müsait pozisyonda farkı ikiye çıkaran golü kaydetti: 0-2.

(ÖZET) Giresunspor-Trabzonspor maç sonucu: 2-4

İlk yarı sona erdi.

46' İkinci devre  başladı.

GOL!

59' Trezeguet sol kanattan Eren'e çıkardı, Eren çok sert yerden içeri çevirdi, penaltı noktası üzerinden Umut ayağını uzattı ve golü attı. Trabzonspor 3-0 önde.

(ÖZET) Giresunspor-Trabzonspor maç sonucu: 2-4

PENALTI!

70' Kadir ceza alanında Trezeguet'yi düşürdü, hakem Volkan Bayarslan penaltı noktasını gösterdi.

GOL!

72' Bakasetas çok net vuruşla farkı 4'e çıkarttı.

BİR GOL DAHA!

74' Kuwas sağ kanattan arka direğe ortaladı, Faruk Can tek vuruşla Uğurcan'ı avladı: 1-4.

GOLLER ART ARDA!

80' Bajic'in kafa vuruşuyla fark 2'ye indi.

Mücadele sona erdi.

 

Giresunspor-Trabzonspor 11'ler:

Giresunspor: Ferhat, Hayrullah, Arias, Kadir, Alper, Campuzano, Meija, Görkem, Serginho, Sainz,Bajic

Haberin Devamı

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Hüseyin, Bartra, Eren, Siopis, Visca, Bakasetas, Bardhi, Trezeguet, Umut.

(ÖZET) Giresunspor-Trabzonspor maç sonucu: 2-4

 

YORUM YAZ