MENÜ

(ÖZET) Fırtına, Gaziantep'te sert esti! Gaziantep FK - Trabzonspor maç sonucu: 1-3

Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor deplasmanda Gaziantep FK'nın konuğu oldu. Hem Gaziantep hem de Trabzonspor son Süper Lig maçından mağlubiyetle ayrıldıkları için bu karşılaşmada puan kayıplarına tahammülleri yoktu. Fırtına, Gaziantep'te 3-1 kazanarak rahat bir galibiyet aldu. Gaziantep FK - Trabzonspor maçına dair tüm detaylar haberimizde...

(ÖZET) Fırtına, Gaziantep'te sert esti! Gaziantep FK - Trabzonspor maç sonucu: 1-3

Süper Lig’in 15. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Gaziantep FK’nın misafiri oldu. Abdullah Avcı'nın öğrencileri, mücadeleden 3-1 galip ayrılarak taraftarlarını mutlu etti. Fırtına, bu skorun ardından 26 puana ulaştı ve Süper Lig'de 4. sırada yer aldı. Ev sahibi Gaziantep FK ise 15 puanla 15. sırada kaldı.

Haberin Devamı

MAÇTAN BÖLÜMLER

1' Hakem Arda Kardeşler düdüğünü çaldı ve maç başladı. 

10' Gaziantep FK'da Dragus ceza sahası içerisinde topu indirdi. Oğulcan Çağlayan vuruşunu yaptı, ancak top Uğurcan Çakır'da kaldı. 

16' Bakasetas, serbest vuruşta çok sert bir vuruş yaptı. Gaziantep FK kalecisi Nita, dönerek gelen topu kurtarmayı başardı.

22' Trabzonspor, bu dakikalarda Gaziantep FK kalesine baskı kurdu ve ev sahibi ekip kendi yarı alanından çıkmakta zorlanıyor. 

32' TEHLİKE | Trabzonspor'da Edin Visca sağ kanattan ortasını yaptı. Ceza sahası içerisindeki Onuachu kafayı vurdu, ancak Gaziantep FK kalecisi Nita harika bir kurtarış yaparak gole bir kez daha izin vermedi. Ardından top Onuachu'ya çarparak auta çıktı. 

Haberin Devamı

(ÖZET) Fırtına, Gaziantepte sert esti Gaziantep FK - Trabzonspor maç sonucu: 1-3

36' Gaziantep FK kalecisi, yaptığı kurtarışlarla maça şu ana kadar damgasını vurdu. Trezeguet'in vuruşunda da kalesini gole kapatmayı başardı. 

39' Trabzonspor, sol kanattan bir kez daha Trezeguet'le geldi. Sol taraftan yapılan ortaya iyi yükselen Onuachu, Nita'nın boşa çıktığı pozisyonda kafayı vurdu, ancak top üst direkten auta çıktı. 

İLK YARI BİTTİ!

Mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi. 

İKİNCİ YARI BAŞLADI!

48' GOL! Trezeguet'in attığı golle Bordo-Mavili ekip, ikinci yarının hemen başında 1-0 öne geçti. 

(ÖZET) Fırtına, Gaziantepte sert esti Gaziantep FK - Trabzonspor maç sonucu: 1-3

59' GOL! Trabzonspor'da Trezeguet soldan topu getirdi. Ceza sahası içerisinde topla buluşan Abdülkadir, ceza sahası dışındaki Bakasetas'ı buldu. Yunan oyuncu, sağ ayağıyla kalecinin sağına doğru yerden vurdu ve topu ağlarla buluşturdu. 

76' GOL! Trabzonspor'da sağ kanatta Visca ortaladı, ceza sahası içerisinde Enis kafa vuruşunu yaptı. Nita'nın çıkardığı topu, takipçiliğini konuşturan Trezeguet tamamladı ve takımını 3-0 öne geçirdi. 

80' GOL! Dragus, serbest vuruştan harika bir gol attı ve farkı 2'ye indirdi. Skor şimdi 1-3. 

MAÇ BİTTİ!

Trabzonspor, Gaziantep FK deplasmanında 3-1 kazandı. 

Gaziantep FK - Trabzonspor maçı (VİDEO)

(ÖZET) Fırtına, Gaziantepte sert esti Gaziantep FK - Trabzonspor maç sonucu: 1-3

YORUM YAZ