MENÜ

(ÖZET) Fırtına, Abdullah Avcı'yla bir başka! Trabzonspor-Alanyaspor maç sonucu: 1-0

Süper Lig'de 9. haftanın perdesi Trabzon'da kapanırken Bordo-Mavililer sahasında Alanyaspor'u konuk etti. Abdullah Avcı'yla yeni bir sayfa açmayı planlayan Fırtına ilk maçında Ömer Erdoğan'lı Akdeniz ekibi karşısında 3 puanı hanesine yazdırdı. Fırtına, mücadeleden 1-0 üstünlükle ayrıldı. Trabzonspor-Alanyaspor maçına dair tüm detaylar haberimizde...

(ÖZET) Fırtına, Abdullah Avcı'yla bir başka! Trabzonspor-Alanyaspor maç sonucu: 1-0

Süper Lig'de milli aranın sona ermesiyle 9. hafta ma.larının perdesi Trabzon'da kapandı... Milli arada Nenad Bjelica ile yollarını ayıran Bordo-Mavililer, ikinci Abdullah Avcı yönetiminde ilk maçına çıktı ve ilk maçında ik galibiyetini aldı.

Haberin Devamı

AVCI, GALİBİYETLE BAŞLADI

Adana Demirspor mağlubiyetiyle milli araya giren Fırtına, Avcı'yla yeni açtığı sayfaya galibiyetle başlamak istiyordu. 6 haftalık 3 puan özlemine Karagümrük maçıyla son veren Akdeniz ekibi de Trabzonspor deplasmanından galibiyetle çıkarak yeni bir seriyi başlatmak için ilk adımını attı. Karadeniz ekibi, bu maçın ardından 15 puanla Süper Lig'de 5. sıraya çıktı. Alanyaspor ise 10 puanla 11. sırada yer aldı.

(ÖZET) Fırtına, Abdullah Avcıyla bir başka Trabzonspor-Alanyaspor maç sonucu: 1-0

MONTELLA DA TRÜBÜNDE

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Trabzonspor-Alanyaspor maçını takip etmek için stadyuma geldi. Montella da bu karşılaşmayı takip etmek için Şenol Güneş Spor Kompleksi'ne geldi. İtalyan teknik adam mücadele öncesi stat girişinde taraftarlar ile fotoğraf çektirdikten sonra protokol tribünündeki yerini aldı.

Haberin Devamı

(ÖZET) Fırtına, Abdullah Avcıyla bir başka Trabzonspor-Alanyaspor maç sonucu: 1-0

 MAÇTAN BÖLÜMLER

1' Hakem Arda Kardeşler düdüğünü çaldı ve maç başladı.

10' TEHLİKE | Ceza sahası yayında topla buluşan Visca, kontrol etti ve sol ayağıyla vuruşunu yaptı. Top, üstten auta çıktı.

16' Yine Visca'yla tehlike yaratan Trabzon, Bosnalı oyuncusunun sert vuruşunda kaleci Ertuğrul'u geçemedi.

(ÖZET) Fırtına, Abdullah Avcıyla bir başka Trabzonspor-Alanyaspor maç sonucu: 1-0

ART ARDA ATAKLAR

25' Trabzonspor'da Onuachu ceza sahası solundan çizgiye kadar inip topu içeriye doğru çevirdi. Ancak, o bölgede Novais tehlikenin büyümesine engel oldu.

26' Bordo-Mavili ekibin etkili atağı sonrasında bir anda savunma arkasına sarkan Alanyasporlu Eduardu, merkezden ceza sahasına girdi. Kaleye doğru vuruşunu yaptı, ancak top savunmadan kornere çıktı.

45+1 TEHLİKE | Alanyaspor'da Augusto, ceza sahası sağ çaprazından içeriye çevirdi. Oğuz, altıpas önünden kaleye vurdu, ancak top savunmaya çarpıp dışarıya çıktı.

Mücadelede ilk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

İKİNCİ YARI BAŞLADI!

54' GOL! Yapılan hata sonrasında bir anda topla ceza sahası içinde buluşan Onuachu, tek başına karışıklık yarattı ve Aliti, kendi kalesine gol attı. Trabzonspor, 54. dakikada 1-0 öne geçti. Bordo-Mavili ekibin golcüsü Onuachu, Aliti'nin kendi kalesine attığı golde yine sahnede olan isimdi... 

71' İNANILMAZ POZİSYON KAÇTI! Trabzonspor'da Bardhi, sol çaprazdan Alanya kalesine şutunu gönderdi. Ertuğrul, topu çıkardığı anda önünde biten Onuachu, bomboş pozisyonda vuruşunu yaptı. Top, kalenin yanından auta çıktı.

Haberin Devamı

80' DİREKTEN DÖNDÜ! Alanyaspor'un kullandığı köşe vuruşunda Aliti kafayı vurdu, top direkten oyun alanına döndü. 

Trabzonspor, kendi sahasında Alanyaspor'u 1-o mağlup ederek bu sezon, Abdullah Avcı yönetimindeki ilk maçından 3 puanla ayrıldı. 

Trabzonspor - Alanyaspor maçı

(ÖZET) Fırtına, Abdullah Avcıyla bir başka Trabzonspor-Alanyaspor maç sonucu: 1-0

YORUM YAZ