MENÜ

Onur Kıvrak Avrupa'yı istiyor

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur Kıvrak'ın, Avrupa'nın önemli kulüplerinden teklifler aldığı ve bu teklifleri değerlendirmek istediği öğrenildi.

Onur Kıvrak Avrupa'yı istiyor

Bordo Mavili teknik heyetten Hami Mandıralı, Radyospor'a yaptığı açıklamalarda Onur'un transfer konusuna açıklık getirdi. Kendisine göre Onur'un Türkiye'deki en iyi kaleci olduğu belirten Mandıralı, ""Böyle bir kaptanımız olduğu için biz de gururluyuz. Oyuncuların bir hedefi olmalı. Onur'un da var. Yarın şartlar ne getirir, götürür bilmiyorum; ama onun hedefi Avrupa'da oynamak. Kendisine geçen gün şunu söyledim. Gideceksen Avrupa'da isimli bir takıma git. Sıradan bir takıma gidip, hayatını harap etme. O da öyle bir arayış içerisinde, 'Hem Trabzonsporumuz kazansın. Hem de ben gideyim Avrupa'nın büyük bir takımında ülkemi temsil edeyim' diyor. Bunları konuşuyoruz. Sanırım kendinin bildiği bir şey vardır. Onu da sanırım kendisi açıklar."

Haberin Devamı

Onur Kıvrak'ın adı, İtalyan Juventus ve İspanyol Atletico Madrid takımlarıyla anılıyor.

MİNİ YORUM

Doğru kulübe gitmesi herkese kazandırır

Onur, hem gösterdiği performans, hem de yaşı itibariyle Türk futbol için gelecek vadeden bir isim. Trabzonspor camiasının kaptanına verdiği değerin herkes farkında ancak Arda Turan'ın Atletico Madrid tecrübesinden sonraki gelişimini incelediğimizde, Onur'un Avrupa'ya gitmesinin tam bir "kazan-kazan" durumu olduğunu söyleyebiliriz. İyi bir bonservis bedeliyle Trabzonspor, mevcut yeteneğinin üstüne ekleyeceği tecrübe ve gelişimle Onur, Avrupa standartlarında bir kaleciyle de Türk futbolu kazanmış olur.

Batuhan Özdemir/fanatik.com.tr


Atletico için biçilmiş kaftan

Haberin Devamı

Trabzonspor'da formayı sırtına geçirdiğinden bu yana her maç üzerine koyarak bu günlere gelen Onur'un, bence artık Avrupa'ya açılma vakti geldi. Kendisi Türkiye standartlarının üzerinde kaliteye sahip olduğunu neredeyse her maçta gösterdi ve "maç kazandıran kaleci" sıfatını da fazlasıyla hak ettiğini kanıtladı. Onur'u istediği iddia edilen kulüplerden Atletico Madrid'in şu anda kaleyi koruyan Courtois'in bonservisini alamayacağı aşikar. Bence Onur, Atl. Madrid için biçilmiş kaftan. Eğer Onur, olur da Madrid'in yolunu tutarsa, hem kendisi hak ettiği yerde olur hem de Atl. Madrid kalesini uzun yıllar sağlama alır.

Cihan Çınar/fanatik.com.tr


ONUR KIVRAK'IN İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

YORUM YAZ