MENÜ

Onuachu Trabzonspor'u sırtlıyor! Takımın en skoreri

Trabzonspor'un golcüsü Paul Onuachu, ligde çıktığı maçlarda müthiş bir performans ortaya koydu ve attığı gollerle takımını sırtladı. Nijeryalı santrfor, golleriyle takımının en skorer ismi olmayı da başardı. İşte dev golcünün form grafiğine yönelik tüm detaylar...

Onuachu Trabzonspor'u sırtlıyor! Takımın en skoreri

Bordo-Mavili takımın dev golcüsü Onuachu, bu sezonki performansıyla parmak ısırtıyor. Attığı kritik gollerin yanı sıra akrobatik vuruşlarıyla da dünya gündeminde kendisine yer buldu. Nijeryalı golcünün müthiş performansına yönelik detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

İŞTE MÜJDELİ HABER!

Nicolas Pepe’ye Milli davet

Fildişi Sahili Milli Takımı, ocak ayında başlayacak Afrika Uluslar Kupası için aday kadrosunu açıkladı. Bu anlamda Karadeniz ekibinin yıldızı Nicolas Pepe’nin de takımda yer alıp, almayacağı merak konusuydu. Tecrübeli futbolcu, Afrika Kupası’nda mücadele edecek olan aday kadrosunda yer aldı.

Onuachu Trabzonsporu sırtlıyor Takımın en skoreri

Onuachu'dan parmak ısırtan performans!

Süper Lig’de 17 maçta 30 puan toplayarak 3’üncü sırada yer alan Trabzonspor, rakip filelere gönderdiği 30 golün 20’sini ayakla, 9’unu ise kafayla atarken, 1 golü de rakip futbolcu kendi kalesine kaydetti. Geride kalan haftalarda ilk yarısını önde bitirdiği 7 maçın 6’sından galip ayrılan BordoMavililer’de Nijeryalı santrfor Paul Onuachu ise 4’ü kafa toplam 8 golüyle takımın en skoreri oldu. Trabzonspor ilk yarılarını önde tamamladığı Alanya, Kasımpaşa, Beşiktaş, Pendik, Fenerbahçe ve İstanbulspor maçlarından da galibiyetle ayrıldı. Bordo-Mavililer, Hatayspor karşılaşmasının ilk yarısını önde tamamlamasına rağmen bu maçta ise sahadan mağlup ayrıldı. Karadeniz ekibi, ilk yarılarında geriye düştüğü Galatasaray, Çaykur Rizespor ve Adana Demirspor maçlarını mağlubiyetle tamamladı.

Haberin Devamı

Onuachu Trabzonsporu sırtlıyor Takımın en skoreri


 

3 maçtan zafer çıkardı

İlk yarıları berabere biten Karagümrük, Sivasspor ve Başakşehir maçlarının sonuçları da yine beraberlikle tamamlandı. İlk yarısı berabere tamamlanan Kayserispor karşılaşması ise mağlubiyetle biten tek maç oldu. Trabzonspor yine ilk yarıları berabere tamamlanan Konyaspor, Alanya ve Gaziantep FK maçlarından ise sahadan 3 puanla ayrıldı.

Onuachu Trabzonsporu sırtlıyor Takımın en skoreri

Edin Visca’ya centilmenlik ödülü

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Fair Play Ödülleri’nin Kasım 2023 Dönemi sahipleri belli oldu. Edin Visca, ‘En Centilmen Futbolcu’ ödülüne layık görüldü. TFF’den yapılan açıklamada, “Türkiye’de 448 maça çıkan Boşnak yıldız, yabancı futbolcular içerisinde Türkiye Liglerinde en çok forma giyen isim olarak öne çıkıyor. 2011’den bu yana devam eden Türkiye kariyerinde 120 gol ve 131 asist istatistiklerine sahip. Profesyonel futbol kariyerindeki tek kırmızı kartını (ikinci sarı kart nedeniyle) 2019-20 sezonunda Başakşehir’de oynadığı dönemde gören Visca’nın direkt kırmızı kartı bulunmuyor. Edin Visca mesleğine olan profesyonel yaklaşımı, takım arkadaşlarına, rakiplerine ve futbolun tüm paydaşlarına karşı sergilediği saygılı ve örnek davranışları ile Kasım ayının en centilmen futbolcusu olarak belirlenmiştir” ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Onuachu Trabzonsporu sırtlıyor Takımın en skoreri

YORUM YAZ