MENÜ

Olcay Çakır: Trabzonspor için normalleşme zamanı!

Bordo-Mavili ekip, Nenad Bjelica'da umduğunu bulamadı. Hırvat hocayla artık tazminat pazarlığı yapan Trabzonspor takımı en kısa sürede eski şampiyon hocası Abdullah Avcı'ya emanet etmeye hazırlanıyor. Fırtına'daki bu sıcak gelişmeleri Olcay Çakır yorumladı ve kısa sürede ayağa kalkmak için püf noktaları verdi.

Olcay Çakır: Trabzonspor için normalleşme zamanı!

Yazarımız Olcay Çakır, Trabzonspor'un sıcak hoca gündemini ve Abdullah Avcı tercihini FANATİK için değerlendirdi. Çakır, Bordo-Mavililer'in başarıya ulaşabilmesi için uygulaması gereken püf noktaları da açıkladı.

Haberin Devamı

İşte Olcay Çakır'ın o yazısı...

Trabzonspor bir teknik direktör değişikliği arefesinde... Nenad Bjelica iyi adam, güzel adamdı ama 4 galibiyet 4 mağlubiyetle bu iş daha fazla yürümezdi. Bu sonuçlara, istikrarsızlığa yönetiminden taraftarına kadar hiç bir büyük takım katlanmazdı. Trabzonspor’da da yaşanan bu oldu. Teknik adama sabır gösterilse şöyle olurdu, böyle olurdu diyenlerin de kendilerine göre haklı gerekçeleri olsa da Bjelica’yı inatları bitirdi diyebiliriz. Şimdi yeni bir teknik adamla yeni bir sayfa açılmak üzere. Yeni teknik adam Abdullah Avcı olacak. Yeni ama eski. Yeni ama daha iyi tanıyan... Daha fazla gözlem yapmış, taraftarın, yönetimin ne istediğini daha iyi bilen biri olarak geliyor. Bu durumu geliyor değil, geri dönüyor şeklinde tanımlamak daha doğru.

Haberin Devamı

Olcay Çakır: Trabzonspor için normalleşme zamanı

Her hedef yakalanabilir

Açık konuşmak gerekirse matematik müsaade ettiği sürece her hedef yakanabilirdir ligimizde. Abdullah Avcı ilk gelişinde de olduğu gibi ‘takım savunması’ ihtiyaçlı bir ekip alacak. Sanıyorum ilk işi bu kırılgan, bu topla az oynayan takımı normal değerlerine kavuşturmak olacak. Ekibi de bildiğimiz kadarıyla son derece güçlü. Egemen Korkmaz ismi başlı başına ‘güç’ zaten. Daha da demlenmiş bir Abdullah Avcı izleyeceğimize eminim. Uzaklaştı ve geliyor şimdi. Zemine yeniden ayak basma vakti onun için.

Olcay Çakır: Trabzonspor için normalleşme zamanı

Güzel mesajlar verilmeli

‘Kah çıkarım gökyüzüne, seyrederim alemi; kah inerim yeryüzüne, seyreder alem beni’... Türküde olduğu gibi. Uzaktan izledi. Hatalarını, doğrularını tarttı. Elbette gül bahçesine gelmiyor Abdullah Avcı onu da baştan belirtmiş olalım. Ahmet Ağaoğlu şampiyon başkandır. Ertuğrul Doğan şampiyon asbaşkan. Abdullah Avcı da şampiyon teknik adamdır. Tarih böyle yazıldı çünkü. Araları bozuk şimdi. Camiada da isimler üzerinden bölünme herkesin malumu. İster misiniz güzel mesajlar gelsin imza aşamasında. Ben isterim. Hem de çok.

Olcay Çakır: Trabzonspor için normalleşme zamanı

YORUM YAZ