MENÜ

Nenad Bjelica'nın yeni gözdesi Enis Bardhi! İstatistikleri dikkat çekti

Enis Bardhi, Nenad Bjelica’nın bu seneki yıldızı haline geldi. Çaykur Rize karşısında 1 asist yapan ve Kasımpaşa maçında 2 gol atan 28 yaşındaki 10 numara, son olarak Beşiktaş mücadelesinde de 1 gol pası verip öne çıkan isim olmayı başardı.

Nenad Bjelica'nın yeni gözdesi Enis Bardhi! İstatistikleri dikkat çekti

Geçen sezonun en çok eleştirilen isimlerinden biri olan Enis Bardhi, Nenad Bjelica’nın bu seneki yıldızı haline geldi. Çaykur Rize karşısında 1 asist yapan ve Kasımpaşa maçında 2 gol atan 28 yaşındaki on numara, son olarak Beşiktaş mücadelesinde de 1 gol pası vererek skora etki etti. Bardhi, gözüne şimdi Hatayspor’u kestirdi. Seriye bağlayan Kuzey Makedonyalı yıldız, bu maçı da boş geçmek istemiyor. Özellikle Bjelica yönetiminde geçirilen kamp döneminin en öne çıkan isimlerinden biri olan Bardhi, gönderilmesi planlanan oyuncular arasındayken bir anda takımın önemli parçalarından biri haline geldi.

Haberin Devamı

‘KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM’

Bjelica’nın sisteminin kendisine çok uygun olduğunu ifade eden Bardhi, “Takımda fiziksel ve taktiksel olarak iyi bir seviye yakaladık. Aramıza katılan yeni arkadaşlarımız var ve ben daha iyi bir duruma geleceğimizi düşünüyorum. Beşiktaş karşısında kazanmak takım olarak bize çok iyi geldi ve bunu Hatayspor’a karşı da devam ettirmek istiyoruz. Hocamızın planları bana ve oyun görüşüme çok uygun. Kendimi çok iyi hissediyorum” açıklamasında bulundu.

Nenad Bjelicanın yeni gözdesi Enis Bardhi İstatistikleri dikkat çekti

PEPE TAM GAZ DEVAM

Fırtına’nın flaş transferlerinden Pepe, MR’ı temiz çıktıktan sonra çalışmalarına hız verdi. Teknik heyetin verdiği özel program dahilinde çalışmalarını sürdüren yıldız oyuncu, açıklarını kapatıyor. Günde 2 çalışma yapan Pepe’nin durumunun beklenenden hızlı geliştiği ifade edilirken Milli aradan önce hazır hale gelmesi öngörülüyor.

Haberin Devamı

MAÇ ÖNCESİ TAKIMA ÖDEME

Karadeniz ekibinde oynanacak Hatay mücadelesi öncesi Trabzonspor yönetimi futbolcuların geçmişe yönelik alacaklarını ödedi. Trabzonspor’da ayrıca Beşiktaş maçının primleri de oyuncuların hesaplarına yattı. Bilindiği üzere Trabzonspor önceki sezon ödeme konusunda büyük güçlükler yaşamıştı. Yönetim, Hatay maçı öncesinde takımın böylece moralini artırmış oldu.

STANDBERG’E ÖZEL ÖNLEM

Hatayspor’un bu sezon Süper Lig’de attığı 8 golün dördünde payı bulunan Carlos Strandberg (3 gol & 1 asist), Hatay ekibi adına en fazla isabetli şut çeken (5) ve hava topu kazanan (12) oyuncu konumunda. Güney ekibinin başarılı oyuncusuna özel önlem alan teknik direktör Bjelica, savunmayı bu konuda uyardı.

TEKLİC’TE SORUN ÇIKMADI

Bordo-Mavili takımda önceki gün gerçekleşen antrenmanda yerde kalan Teklic yürekleri ağza getirmişti. Uzun bir süre yerde tedavisi gerçekleşen genç oyuncu için kontroller yapıldı ve ciddi bir soruna rastlanmadı. Teklic dün gerçekleşen antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Oyuncunun Hatayspor kafilesinde yer alması bekleniyor.

Nenad Bjelicanın yeni gözdesi Enis Bardhi İstatistikleri dikkat çekti

Nenad Bjelicanın yeni gözdesi Enis Bardhi İstatistikleri dikkat çekti

 

 

 

YORUM YAZ