MENÜ

Nenad Bjelica'nın hedefi Volkan Demirel! Kritik sınav...

Beşiktaş zaferiyle öz güvenini iyice kazanan ve galibiyet serisi yakalamak isteyen Trabzonspor, gözünü Hatayspor’a dikti. Bordo-Mavililer, futbolcu ve teknik adam olarak Karadeniz ekibine karşı bugüne kadar hiç kaybetmeyen Volkan Demirel’in ekibine karşı oynanacak maçı bir eşik atlama sınavı olarak görüyor.

Nenad Bjelica'nın hedefi Volkan Demirel! Kritik sınav...

Transferin fırsat dönemini oldukça hareketli geçiren; Onuachu, Pepe, Mendy gibi flaş isimleri kadrosuna katıp güç elde eden Fırtına’da Beşiktaş galibiyeti ise takıma ve teknik heyete olan güveni tazeledi. Bordo-Mavililer, 3-0’lık sükseli zaferin ardından yakalanan havayı Hatayspor galibiyetiyle taçlandırmayı hedefliyor. Maçın Trabzonspor adına bir önemi daha var. Öyle ki Hatayspor’un başında görev yapan Volkan Demirel, futbolculuk ve teknik direktörlük kariyerinde Trabzonspor’a rakip olduğu 26 Süper Lig maçında mağlubiyet yaşamadı. Bu maçlarda 15 kez sevinen genç çalıştırıcı 11 kez de beraberlik yaşadı.

Haberin Devamı

Hatayspor namağlup

Trabzonspor, Volkan Demirel’e karşı galibiyet elde ederek hem yükselişini sürdürmek hem de önemli bir eşik atlama sınavı olarak gördüğü karşılaşma neticesinde pozitif havayı sürdürmek amacında. Öte yandan Hatayspor, geride kalan 5 haftanın bileği bükülmeyen takımlarından biri olarak öne çıkmıştı. Oynadığı 5 maçtan 1 galibiyet, 4 de beraberlik çıkaran Hatay, Trabzonspor maçında kayıp yaşamak istemiyor. Pazartesi günkü mücadele iki takım açısından da büyük önem taşıyor.

Bjelica’dan ilginç seri

Nenad Bjelica’nın Süper Lig kariyerinde çıktığı 13 maçın hiçbiri berabere bitmedi. Fırtına bu süreçte 7 galibiyet elde ederken 6 maçtan ise mağlubiyetle ayrıldı. Lig tarihinde kariyerine daha uzun serilerle başlayan sadece iki teknik direktör bulunuyor: Bayram Bektaş (22 maç) ve Ünal Karaman (22 maç).

Haberin Devamı

Nenad Bjelicanın hedefi Volkan Demirel Kritik sınav...

PEPE SORUNSUZ DEVAM

Fırtına’nın yeni transferi Nicolas Pepe’nin bir an önce hazır olması için taraftarlar sabırsızlanırken, oyuncunun kontrol amaçlı MR’ının çekilmesi korkutmuştu. Yapılan tetkiklerinin neticesi dün geldi. Beşiktaş maçı öncesi gerçekleşen antrenmanda ağrı hisseden ve kontrol amaçlı MR’a giren Pepe’nin sonuçları temiz çıktı. Antrenman temposu düşük olan oyuncu için kulüp özel bir antrenman programı belirledi. Pepe takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Hatay maçında forma şansı bulma ihtimali düşük olan Pepe’nin Milli araya kadar hazır olması bekleniyor. Milli arayı da fırsat olarak değerlendirecek olan dünyaca ünlü yıldızın ekim ayının ortasından itibaren tam kapasiteyle takıma katkı vermesi bekleniyor.

Nenad Bjelicanın hedefi Volkan Demirel Kritik sınav...

YORUM YAZ