MENÜ

Nenad Bjelica umutlu konuştu: Bu takımdan söz edilecek!

3-1 kaybettikleri Başakşehir maçının ardından konuşan Nenad Bjelica, rakiplerini tebrik etti ve "Başakşehir bulduğu fırsatları değerlendirdi. Biz de bulsaydık maçı berabere yada kazanarak bitirebilirdik" dedi. Gelecek sezonki hedefler hakkında düşüncelerini paylaşan tecrübeli teknik adam, "Kulübün geleceğinin iyiye gittiğini söyleyebilirim. Önümüzdeki yılla ilgili olarak, bu takımdan söz edileceğinin sözünü verebilirim" diye konuştu.

Nenad Bjelica umutlu konuştu: Bu takımdan söz edilecek!

Trabzonspor, sezonun son maçında Başakşehir karşısına ilk 11’inde 5 altyapı patentli oyuncuyla uncuyla çıktı. Ev sahibi ekip 34’te Deniz’in müthiş golüyle öne geçti, 48’de Eren Elmalı kendi kalesine attı. Visca’nın 62’deki golü Trabzon’u umutlandırsa da 79. dakikada Lucas Lima güzel bir vuruşla skoru belirledi: 3-1.

Haberin Devamı

"BAŞAKŞEHİR BULDUĞU FIRSATLARI DEĞERLENDİRDİ"

Karşılaşmanın ardından düzenlen basın toplantısında konuşan ve Başakşehir'i galibiyetinden dolayı tebrik eden Nenad Bjelica, "Kendi takımımı da gösterdiği iyi mücadeleden ve oyundan dolayı kutluyorum. 13 eksikle buraya gelmiştik. Rakibimizin 3. golü attığı son anlara kadar iki tarafa da açık bir maçtı. Belki berabere bitirme belki kazanma şansımız da vardı. Son toplarda rakibimiz bizden daha iyi bitiricilik gösterdi. Maçın genelinde takımımın iyi organize olduğunu, iyi enerji, iyi bir oyun ortaya koyduğunu gösterdik. 4 tane oyuncumuz, Süper Lig'de ilk defa maça çıktılar. Başakşehir bulduğu fırsatları değerlendirdi. Biz de bulsaydık maçı berabere yada kazanarak bitirebilirdik" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"BU TAKIMDAN SÖZ EDİLECEĞİNİN SÖZÜNÜ VEREBİLİRİM"

Gelecek sezonki hedefler hakkında düşüncelerini paylaşan tecrübeli teknik adam, "Önümüzdeki yılla ilgili olarak, taraftarımıza mücadele sözünü verebilirim, iyi futbolun, her maçı kazanmak için çıkacak takımın sözünü verebilirim. Biz kazandığımız son 3 maça baktığımızda neler yapabileceğimizi, daha da üstüne koyarak daha da başarılı olabileceğimizi gösterdik. Bugün genç futbolcularımız oynama fırsatı buldu. İyi de değerlendirdiler. Kulübün geleceğinin iyiye gittiğini söyleyebilirim. Önümüzdeki yılla ilgili olarak, bu takımdan söz edileceğinin sözünü verebilirim" açıklamasında bulundu.

Nenad Bjelica umutlu konuştu: Bu takımdan söz edilecek

YORUM YAZ