MENÜ

Nenad Bjelica, Trabzonpsor'un yıldızını istiyor

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Almanya Bundesliga ekibi Union Berlin'in başına geçen Nenad Bjelica, eski takımından bir transfer yapmaya hazırlanıyor.

Nenad Bjelica, Trabzonpsor'un yıldızını istiyor

Trabzonspor'un sezon içerisinde yollarını ayırdığı Nenad Bjelica, Almanya Bundesliga'da sezona kötü bir başlangıç yapan Union Berlin'in başına geçmişti. Hırvat teknik adam, eski takımından bir transfer hamlesine hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Nenad Bjelica, Trabzonpsorun yıldızını istiyor

NENAD BJELİCA: BIRAKTIĞIM MİRAS OLAĞANÜSTÜ

Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor macerasına ilişkin açıklamalarda bulunan Nenad Bjelica, eski takımına miras bıraktığı olağanüstü bir ekip olduğunu belirtmişti. Trabzonspor hakkında 51 yaşındaki başarılı çalıştırıcı, "Türkiye’de baskı çok. 10 maçta 12 teknik direktör değiştirdiler. Ben de bu kaderi paylaştım. Bu sezon için Trabzonspor’un gerçeği 3. veya 5. sıra. Galatasaray ve Fenerbahçe daha güçlüler. Daha fazla yatırım yaptılar. Benim bıraktığım miras olağanüstü karakterli bir ekipti. Yeni hoca da bunu onayladı" ifadelerini kullanmıştı.

Nenad Bjelica, Trabzonpsorun yıldızını istiyor

BARDHI'YE KANCA

Union Berlin'in başına geçen Nenad Bjelica, eski öğrencisini transfer etmenin peşinde. Alınan bilgiye göre Hırvat teknik adamın Trabzonspor'dan Enis Bardhi'yi kadrosunda görmek istiyor.

Haberin Devamı

FIRTINA'DA TRANSFER ATAĞI...

HAREKETE GEÇİYORLAR

Nenad Bjelica yönetimindeki Union Berlin'in önümüzdeki günlerde Trabzonspor'un kapısını çalacağı ve Enis Bardhi transferine ilişkin görüşmelere başlayacağı iddia edildi.

 

Nenad Bjelica, Trabzonpsorun yıldızını istiyor

YORUM YAZ