MENÜ

Nazilli Belediye-Trabzonspor hangi kanalda? CANLI

Nazilli Belediye Trabzonspor maçı kupa macerasının önemli maçlarından. Nazilli Belediye Trabzonspor puan mücadelesinde.. Peki Trabzon Nazilli Belediye maçı hangi kanalda? Nazilli Trabzon canlı izle. Trabzonspor Nazilli canlı anlatım. Kupadaki bu kritik maçla ilgili tüm detaylar ve yönlendirmeler haberimizin içinde..

Nazilli Belediye-Trabzonspor hangi kanalda? CANLI

Türkiye Kupası F Grubu ilk maçında bugün deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Nazilli’ye önemli oyuncularından yoksun gitti. Türk Hava Yolları’na ait özel uçak ile saat 13.45 sıralarında İzmir’e giden Bordo-Mavili kafilede teknik direktör Sadi Tekelioğlu; Onur, Cardozo, Mehmet Ekici, Cavanda ve Mbia’yı kadroya almadı.

Bu futbolcuların yokluğunda fazla forma şansı bulamayan oyunculara şans tanımayı planlayan tecrübeli teknik adam, altyapıdan kadroya dahil ettiği bazı oyuncuları da Nazilli Belediyespor ile oynanacak olan maçın kadrosuna aldı. Öte yandan Bordo-Mavili kafilede yönetici olarak Trabzonspor Genel Sekreter Yardımcısı Ali Rıza Egemen yer aldı.

NAZİLLİ BELEDİYE TRABZONSPOR CANLI

Nazilli Fırtına’yı bekliyor

Trabzon’un bugünkü rakibi 2. Lig Beyaz Grup’ta teknik direktör Alaaddin Demirözü ile çıktığı ilk maçta 5 hafta sonra galibiyetle tanışan Nazilli Belediyespor, Trabzonspor karşısında da seyircisinin desteği ile galibiyet hedefliyor. Siyah-Beyazlılar’da sağ ayak bileğinde zorlamaya bağlı ödem oluşan Yüksek Kayaalp’ın durumu maç saatinde belli olacak. Play-off hedefiyle başladığı sezonda bir ara düşme potasına kadar gerileyen Siyah-Beyazlılar, son maçında tecrübeli hoca Alaaddin Demirözü yönetiminde Bugsaş’ı 3-1 yenip ayağa kalkmıştı.



Yeni transfer Marko Marin!

Bordo-Mavililer’in hocası Sadi Tekelioğlu devre arasında transferden çok mevcut oyuncuların performansını yükseltmeyi hedefliyor. Bu isimlerin başında da sezon başında Chelsea’dan kiralan Marko Marin geliyor. Bosna Hersek asıllı Alman yıldızla çok yakından ilgilenen tecrübeli hoca, “İkinci yarı herkes çok farklı bir Marin izleyecek” diyor.

Yönetim kupayı istiyor

Trabzonspor’un yeni başkanı Muharrem Usta, Türkiye Kupası’na büyük bir önem veriyor. Bordo-Mavililer’in Süper Lig’de istenen yerde olmayışı nedeniyle Avrupa’ya gitmenin en kestirme yolu olarak kupa görülüyor. Ligde sıkıntılı günler geçiren Karadeniz ekibi, bu sezon mutlak Avrupa kupalarında olmayı hedeflerken, lig ve kupa olmak üzere iki yoldan şansını deneyecek.

Aydın’da kale Uğurcan’a emanet

Trabzonspor’da bugün kale 19 yaşındaki Uğurcan Çakır’a emanet olacak. İkinci kaleci konumundaki Esteban’ın yolcular listesine eklenmesiyle birlikte genç file bekçisine fırsat doğdu. Bu sezon yalnızca kaleci krizi yaşanan Rabotnicki deplasmanında forma giyen Uğurcan, “Trabzonspor formasını giymek benim için çok değerli. Maçta elimden gelenin en iyisini yapacağım” ifadelerini kullandı.

İzmirliler hasret giderdi

2. Lig ekibi Nazilli Belediyespor’la karşılaşacak olan Trabzonspor, İzmir’e geldi. Bordo-Mavili kafileyi karşılayan az sayıda taraftar, futbolcularla fotoğraf çektirdi. Trabzonspor, daha sonra karayoluyla Aydın’da konaklayacağı otele geçti. Aydın’da da Bordo-Mavili taraftaların takıma büyük ilgi gösterdiği gözlendi.

NAZİLLİ BELEDİYESPOR TRABZONSPOR CANLI MAÇ ANLATIMI
SAAT: 14.00
STAT: Nazilli İlçe Stadı
YAYIN: A Spor
HAKEM: Emre Malok

Nazilli Belediye 11'i
Metin Uçar
Sabri Turgut
Mehmet Ersavaş
Nuh Aşkın
Hakan Duran
Yılmaz Özeren
Halil Çelik
Fatih Üge
Zafer Özden
Ertan Koç
Mehmet Fuat Gölbaşı

T.D.: Alaaddin Demirözü


Trabzonspor 11'i
Uğurcan Çakır
Salih Dursun
Aykut Demir
Douglas Teixeira
Yusuf Erdoğan
Okay Yokuşlu
Aytaç Kara
Marko Marin
Erkan Zengin
Özer Hurmacı
Dame N'Doye

T.D.: Sadi Tekelioğlu

Haberin Devamı
YORUM YAZ