Milli ara Trabzonspor'a yaramadı!

Milli araya 4 maçta topladığı 10 puanla giren Trabzonspor, geri dönüşte çöküşe geçti... Geçen hafta Sivas deplasmanında 1 puan alabilen Bordo-Mavililer, dün Papara Park’ta Kayserispor’a yenildi.

Milli ara Trabzonspor'a yaramadı!

Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde ilk kez mağlup oldu... Şampiyon hoca geri geldikten sonra çıktığı ilk 4 maçtan 10 puan çıkartan, Kadıköy’de 26 yıllık hasreti bitirip ezeli rakibi Fenerbahçe’yi de yıkan Bordo-Mavililer, zirveyle farkı 9 puana kadar indirmişti. Ancak milli ara sonrası Bordo-Mavililer çok kötü bir geri dönüş yaptı. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Sivasspor ile 3-3 berabere kalan Fırtına, dün evinde Kayserispor’a yenildi. 88. dakikada Bahoken’in şok golüyle kaybeden Trabzonspor, artık zirvenin 14 puan gerisinde.

Haberin Devamı

İçeride 2. yenilgi

Abdullah Avcı’ya, ikinci dönemindeki ilk mağlubiyetini eski yardımcısı Recep Uçar’ın çalıştırdığı Kayserispor yaşatırken, geçtiğimiz sezon da yine burada Kayserispor 4-3’lük skorla galibiyete uzanmıştı. Bu sezon evinde çıktığı 6 lig maçında 5 galibiyet, 1 beraberliği bulunan Trabzonspor, ikinci yenilgisini dün aldı.

90 dakikada 1 şut

Trabzonspor, dün iç sahada oynamasına rağmen beklentilerin çok altında bir oyun sergiledi. Bu durum istatistiklere de yansıdı. Yüzde 57 topa sahip olmasına karşın oyun üstünlüğünü yakalayamayan Bordo-Mavililer, 1 isabetli şutla maçı tamamladı. 13 şut denemesi vardı. Kayserispor ise 9 kez çerçeveyi yoklayıp, 4 defa isabet sağladı. Birinde de golü attı.

Haberin Devamı

Milli ara Trabzonspora yaramadı

Pepe sakatlandı

Maça forvet arkasında başlayan Pepe, karşılaşmanın henüz başında sağ adalesinden problem yaşadı. Bandaj sonrası bir süre oyuna devam eden Fildişili yıldız, 39. dakikada çıkmak zorunda kaldı. Son 3 lig maçında da skor katkısı sağlayan Pepe’nin sakatlığı moralleri bozarken, kesin durumu MR sonrası netleşecek. Pepe’nin yerine Bakasetas oyuna girdi.

Milli ara Trabzonspora yaramadı

Umut ve Kourbelis ilk kez...

Yaz transferinin son günlerinde 2.3 milyon Euro bonservisle Alanyaspor’dan alınan Umut Güneş, ilk maçına dün çıktı. Genç orta saha, 78’de oyuna girdi. Haftalardır oynamayan Kourbelis de ise 64. dakikada maça dahil oldu. Yunan futbolcu, Abdullah Avcı döneminde ilk kez görev aldı.

Milli ara Trabzonspora yaramadı

YORUM YAZ