MENÜ

Masouras'da girişimler sürüyor

Yeni sezonda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı transferinin tamamlanmasının ardından gözler Georgias Masouras transferi için Yunanistan’a çevrildi. Yıldız oyuncunun kulübü Olympiakos ile görüşmeler sürüyor.

Masouras'da girişimler sürüyor

Süper Lig’in son şampiyonu Trabzonspor, UEFAAvrupa Ligi’ne yeni sezonda yenilenen kadrosuyla çıkmaya hazırlanıyor. 1 hafta içerisinde Jean-Philippe Gbamin, Umut Bozok, NaciÜnüvar, Emirhan Eraslan ve Maximiliano Gomez’i renklerine bağlayan Bordo-Mavililer, son olarak Lille'den eski oyuncusu Yusuf Yazıcı'yı kiraladı. Karadeniz ekibi, Georgias Masouras konusunda da bastırıyor. Trabzonspor, takımın Yunan oyuncuları Bakasetas ve Siopis’in de girişimlerde bulunduğu Masouras transferini bugün tamamlamayı isterken, oyuncunun bonservisi konusunda kulübü Olympiakos ile henüz anlaşamadı.

Haberin Devamı

Oyuncu da gelmek istiyor

Yunan ekibinin bonservisi konusunda zorluk çıkardığı Masouras transferinin olmaması halinde, Trabzonspor masadan kalkacak. 28 yaşındaki futbolcunun da Bordo-Mavili kulübe gelmeye bir hayli sıcak baktığı edinilen bilgiler arasında yer aldı.

YORUM YAZ