MENÜ

Marek Hamsik futbolu bırakıyor mu? İtalyan basınına Trabzonspor açıklaması

Trabzonspor'un 35 yaşındaki tecrübeli yıldızı Marek Hamsik, İtalyan basınına yaptığı açıklamada geleceğiyle ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar...

Marek Hamsik futbolu bırakıyor mu? İtalyan basınına Trabzonspor açıklaması

2021 yılında Trabzonspor'a transfer olan Marek Hamsik, İtalyan basınına verdiği röportajda Trabzonspor ve sözleşmesiyle ilgili de konuştu.

Haberin Devamı

'NAPOLI BENİM BİR PARÇAM'

Slovakyalı yıldız, İtalya Serie A'da şampiyonluğa yürüyen efsanesi olduğu Napoli ile ilgili olarak; "Napoli ile gurur duyuyorum. Napoli taraftarları benden her yıl şampiyonluk kupasını istiyorlardı. Ve şimdi geliyor. Nihayet.

Herkes için gerçekleşen bir rüya. Napoli benim bir parçam. Bu şampiyonluk benim değil, onu savaşıp kazananların.

Marek Hamsik futbolu bırakıyor mu İtalyan basınına Trabzonspor açıklaması

Napoli taraftarlarının tutkusunu biliyorum. Geçen yıl burada Trabazonspor taraftarları altı parti düzenlediler. Sanırım Napoli'de de aynısı olacak. Uzaktan tadını çıkaracağım." ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR SÖZLERİ

35 yaşındaki oyuncunun, bordo-mavililerle olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Tecrübeli yıldız futbolu bırakma konusunda gelen bir soruya ise; "Bilmiyorum. Şu anda düşünmek istemediğim bir şey.

Haberin Devamı

Trabzonspor'da sezonu bitirmeyi düşünüyorum ve ondan sonra bazı sonuçlar çıkaracağım. Belki Haziran'da Napoli'ye gelirim. Taraftarları tanıyorum. Hala şampiyonluğu kutluyor olurlar" diye konuştu.

Marek Hamsik futbolu bırakıyor mu İtalyan basınına Trabzonspor açıklaması

Bu sezon yaşadığı sakatlıklardan dolayı beklenen beklenen performansı sergileyemeyen Hamsik, ligde oynadığı 17 karşılaşmada bir gol ve bir asistlik performans sergiledi.

Hamsik, tüm kulvarlarda sahaya çıktığı 27 maçta iki kez gol sevinci yaşarken bir kez de asist yaptı.

YORUM YAZ