MENÜ

Marek Hamsik bombası! Geri dönüyor...

Futbol kariyerini Türkiye'de Trabzonspor'da noktalayan Slovak futbolunun efsane ismi Marek Hamsik hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. Eski futbolcu, teknik ekipte görev almak için geri dönüyor...

Marek Hamsik bombası! Geri dönüyor...

Profesyonel futbolculuk kariyerinin son maçına Trabzonspor formasıyla 3 Haziran’da Alanyaspor karşısında çıkan ve gözyaşlarıyla futbola veda eden Marek Hamsik, geri dönüyor...

Haberin Devamı

8 KEZ YILIN FUTBOLCUSU SEÇİLDİ

Kariyerinde ülkesi Slovakya'da 8 kez yılın futbolcusu seçilen, Napoli ile 2 İtalya Kupası, 1 de İtalya Süper Kupası kazanan Hamsik, Trabzonspor'la da 1 Süper Kupa'nın yanı sıra kariyerindeki ilk lig şampiyonluğunu da yaşamıştı.

Marek Hamsik bombası Geri dönüyor...

TRABZONSPOR'UN TEKLİFİNİ KABUL ETMEMİŞTİ

Öte yandan 1 Temmuz 2023'te Trabzonspor formasıyla aktif futbolculuk kariyerini noktalayan Hamsik, kendisine bordo – mavili yönetim tarafından teknik ekipte görev alması için yapılan teklifi kabul etmemişti.

TEKNİK DİREKTÖR FRANCESCO CALZONA OLDU

Napoli'e Walter Mazzarri sonrası göreve ise kulübü yakından tanıyan isimlerden Francesco Calzona getirildi. 

TEKLİF YAPILACAK

Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre; Napoli İtalyan hocanın teknik ekibine kulübün efsane ismi Marek Hamsik'i dahil etmek istiyor. İtalyan ekibinin, Calzona ile anlaştıktan sonra futbolu bıraktıktan sonra Slovakya Milli Takım Sorumluğu görevine getirilen Marek Hamsik'e de teknik heyete katılması için teklifte bulunacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Marek Hamsik bombası Geri dönüyor...

EN ÇOK FORMA GİYEN İSİM

Napoli'nin simge isimlerinden olan ve 520 kere forma giyerek kulüp tarihinin en çok forma giyen ismi olan Marek Hamsik, bu kez eski kulübüne antrenör olarak dönmesi bekleniyor.

YORUM YAZ