MENÜ

(ÖZET) Trabzonspor - Sivasspor maçı sonucu: 0-1 | Trabzonspor evinde Sivasspor'a takıldı!

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Papara Park'ta oynanan müsabakayı konuk ekip Sivasspor 1-0'lık skorla kazandı ve hanesine 3 puanı yazdıran taraf oldu.

(ÖZET) Trabzonspor - Sivasspor maçı sonucu: 0-1 | Trabzonspor evinde Sivasspor'a takıldı!
Kazanan Sivasspor

Müsabaka'da tek gol Sivasspor'dan geldi. Konuk ekibe galibiyeti getiren golü 52. dakikada Menig kaydetti.

Bu sonuçla Sivasspor, ligdeki puanını 44 yaptı. Trabzonspor ise 52 puanda kaldı.

Trabzonspor'u 1-0 mağlup eden Sivasspor, Nisan 2018'den (2-0) bu yana ilk kez bordo-mavili ekibi deplasmanda yenmeyi başardı.

Uğurcan, topu kornere çeldi

Rakiplerinden sıyrılarak ceza sahası içine giren Koita'nın vuruşunda kaleci Uğurcan Çakır, meşin yuvarlağı kornere çeldi.

Mendy'nin vuruşunda kaleci başarılı

Trabzonspor'un sağ taraftan kullandığı köşe atışında Mendy'nin vuruşunda kaleci Nikolic topu çeldi.

Haberin Devamı
Sivasspor ikinci gole yaklaştı

Sivasspor'un kullandığı serbest vuruşta Uğur Çiftçi sol ayağıyla ortayı yaptı, ceza sahasında önce Manaj, ardından da Camara'nın dokunamadığı top auta çıktı.

Sivasspor öne geçti

Menig attı, Sivasspor öne geçti... Manaj'ın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Menig sağ ayağıyla vuruşunu yaptı, top kaleci Uğurcan Çakır'ın sağından ağlarla buluştu.

İkinci yarı başladı

Maçın ikinci yarısı başladı.

Haberin Devamı
İlk yarı sona erdi

Müsabakanın ilk yarısı 0-0'lık skorla sona erdi.

Top az farkla dışarda

Trabzonspor gole yaklaştı... Sağ kanattan kullanılan kornerde Visca ortayı yaptı, Mendy'nin kafasından seken topa kale sahasında bulunan Trezeguet röveşatayı vurdu, top üstten az farkla auta çıktı.

Uğurcan hata yapmadı

Sivasspor hücumunda savunmadan seken topu önünde bulan Koita ceza sahası sol çaprazından gelişine vurdu, kaleci Uğurcan Çakır meşin yuvarlağı iki hamlede kurtardı.

Haberin Devamı
Kaleci Nikolic topu çıkardı

Trabzonspor atağında Umut Güneş ceza sahası dışı sağ çaprazından vuruşunu yaptı, kaleci Nikolic topu çıkardı.

Trabzonspor gole yaklaştı

Sol çaprazdan ceza sahasına giren Pepe kaleye doğru vuruşunu yaptı, top yan ağlarda kaldı. Pozisyonun tamamlanmasının ardından Pepe için ofsayt bayrağı kaldırıldı.

Bardhi'nin ortasını savunma karşıladı

Trabzonspor'un sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Bardhi ortayı yaptı, ceza sahasında savunma topu karşıladı.

Haberin Devamı
Son anda savunma

Kale ağzında topla buluşan Trabzonspor'da Pepe'nin vuruşu savunmadan sekip kornere gitti.

Maç başladı

Müsabakada ilk düdük geldi ve maç başladı.

Abdullah Avcı'dan Onuachu açıklaması

Müsabaka öncesi açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, şu ifadeleri kullandı.

Fikstüre vurguda bulunan Abdullah Avcı, "26-27 gündeki ikinci maçımızı oynuyoruz. Ocak ayında ise dokuz maç oynadık. Bu bir futbol takımının sağlıklı ritim yakalamasını engelleyen bir şey. Planlamanın daha doğru yapılmasını gelecek sezon için rica ediyoruz" diye konuştu.

Paul Onuachu'nun gelecek hafta takıma katılacağını belirten Abdullah Avcı, "Ligin boyu daralıyor. Bu haftadan sonra 6 maç kalacak. Üçüncülük bizim için çok değerli. Doğru oyunla kazanmak en büyük isteğimiz. Onuachu'nun şu an fiziksel yüklemelerini yapıyoruz. Bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta Kayseri maçında bizimle beraber olacak" dedi.

Taraftarlara mesaj veren Abdullah Avcı, "Önümüzdeki sene seyircimize çok ihtiyacımız olacak. Lütfen bizi yalnız bırakmasınlar" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
İLK 11'LER BELLİ OLDU

Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Eren, Berat, Umut Güneş, Bardhi, Visca, Trezeguet, Pepe.

Sivasspor: Nikolic, Uğur, Aaron, Camara, Achilleas, Murat, Charisis, Bartuğ, N'Jie, Rey Manaj, Koita.

Papara Park maça hazır!
Trabzonspor, Avcı ile beş basama yükseldi

Son dönemde formunu artıran Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de oynadığı son yedi maçın beşini kazanmayı başardı. Bordo-mavililer, Abdullah Avcı ile beş basamak birden yükseldi. Tecrübeli teknik adam, Trabzonspor'un başına ligin 8. haftasında geçerken, 12 puanla yedinci sırada bulunuyordu. Trabzonspor'da 40 puan toplayarak takımı üçüncü sıraya kadar taşıyan Avcı, Karadeniz ekibiyle 16 hafta sıralamadaki yerini korudu. Bordo-mavililer, 15. hafta da devraldığı üçüncülüğü 24. haftada oynanan Beşiktaş maçında rakibine kaptırırken sonraki hafta ise geri aldı.

Sivasspor'dan maç günü paylaşımı
Trabzonspor'dan maç günü paylaşımı
Seyircisiz oynanacak

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşmasında çıkan olaylar nedeniyle bordo-mavili kulübe 6 maç seyircisiz oynama cezası verilmişti. Bu yüzden Trabzonspor - Sivasspor karşılaşması, seyircisiz oynanacak.

Trabzonspor - Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor ile Sivasspor, bu akşam saat 20.00'de karşı karşıya gelecek. Papara Park'ta oynanacak mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek. Karşılaşma, beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

32. hafta Trabzon'da açılıyor

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında bu akşam Sivasspor'u konuk ediyor. 3 Nisan'da Konyaspor'u deplasmanda 3-1 mağlup eden bordo-mavililer, Beşiktaş ile girdiği üçüncülük yarışında yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

YORUM YAZ