(ÖZET) Trabzonspor - Hatayspor maç sonucu: 2-0 | Galibiyet hasretine son!

Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor, sahasında ağırladığı Hatayspor'u 2-0 ile geçti ve ligdeki 4 maçlık mağlubiyet, 5 maçlık kazanamama serisini sonlandırdı.

(ÖZET) Trabzonspor - Hatayspor maç sonucu: 2-0 | Galibiyet hasretine son!

 

Maç sona erdi

Trabzonspor, sahasında ağırladığı Hatayspor'u ikinci yarıda Trezeguet ve Enis Bardhi'den gelen gollerle 2-0 mağlup etti.

GOL | Trabzonspor 2-0 Hatayspor

77. dakikada kendi yarı sahasından paslaşarak çıkan Trabzonspor'da Enis Destan'ın pasında topu alan ve rakibinden kurtularak rakip ceza sahasına yaklaşan Enis Bardhi, ceza sahası dışından yerden yaptığı vuruşla takımı adına farkı 2'ye çıkardı.

Meunier'den ilk 2 maçta 2 asist

Trabzonspor'un yeni transferi Thomas Meunier, Bordo-Mavililer ile çıktığı ilk 2 maçta 2 asist yapma başarısı gösterdi. 

Haberin Devamı
GOL | Trabzonspor 1-0 Hatayspor

49. dakikada Thomas Meunier'nin sağ kanattan ortasına ceza sahası içerisinde kafa vuruşunu yapan Trezeguet, Trabzonspor'u öne geçirdi: 1-0.

Karşılaşmada ikinci yarı başladı

Trabzonspor - Hatayspor mücadelesinde ikinci yarının ilk düdüğü geldi.

İLK YARI SONUCU | Trabzonspor 0-0 Hatayspor

Hakem Ali Şansalan, ilk yarının son düdüğünü çaldı.

Haberin Devamı
Erce gole izin vermedi

44. dakikada Trabzonspor tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Bardhi'nin sert şutunda kaleci Erce topu uzanarak köşeden çıkarttı.

Direkten döndü

34. dakikada sol kanattan ceza sahasına sokulan Trezeguet'nin şutunda, kaleci Erce'nin son anda dokunduğu top direkten döndü.

TRABZONSPOR - HATAYSPOR MAÇININ CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

Trabzonspor bunalttı

Bordo-mavililer bu dakikalarda sağlı sollu ataklarla Hatayspor kalesini ablukaya aldı, ancak Hatayspor savunması hatasıza yakın bir performans gösteriyor.

Haberin Devamı
Hatayspor'dan ilk tehlike

11. dakikada Hatayspor'da Rivas'ın ceza sahası sol çaprazından arka direğe doğru ortaladığı topa hiçbir takım arkadaşı dokunamadı.

Trezeguet'ye sarı kart

Trabzonspor'da ceza sahasında topla buluşan Trezeguet, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı. Mısırlı oyuncu penaltı beklerken, hakem aldatmaya yönelik hareketten sarı kart gösterdi.

Trabzonspor tehlikeli geldi

4. dakikada Uğurcan Çakır'ın sol kanada doğru gönderdiği uzun mesafeli pasta, Visca topla buluştu. Boşnak oyuncunun yerden ön direğe doğru gönderdiği topu Enis Destan'dan önce savunma uzaklaştırdı.

Haberin Devamı
Maç başladı

İlk düdük geldi ve zorlu mücadele başladı.

TRABZONSPOR - HATAYSPOR MAÇININ CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

Avcı'dan Umut Bozok sözleri

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın maç önü sözleri;  "Umut Bozok, 2 sene önce benim aldığım ve zaman zaman kullandığımız bir oyuncu. Ayrılmak isteyenler var ama onu kullanmak istiyoruz. Buranın sözleşmeli oyuncusu. Taraftarlar yeni bir yüz, transfer isteyebilir ama kulübümüzü borcun altına sokmak istemedik."

Volkan Demirel'den Galatasaray'a teşekkür

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Trabzonspor karşılaşması öncesi Halil Dervişoğlu transferi hakkında şu ifadeleri kullandı: "Halil Dervişoğlu'nu bize verdikleri için Galatasaray'a teşekkür ediyorum. İhtiyacımız olan bir pozisyondu."

Haberin Devamı
İlk 11'ler belli oldu

Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Denswil, Fernandes, Eren Elmalı, Berat, Mendy, Bardhi, Visca, Trezeguet, Enis Destan.

Hatayspor: Erce, Kilama, Burak, Kamil, Cemal, Görkem, Matondo, Bashiru, Strandberg, Rivas, Halil Dervişoğlu.

VAR hakemi belli oldu

Trabzonspor'un ev sahipliğinde gerçekleşecek olan müsabakanın başlama saati 17.00 olarak belirlendi. Maçı Ali Şanşalan'ın yöneteceği açıklanırken, VAR hakemi olarak Halil Umut Meler görev yapacak.

Papara Park maça hazır
Hatayspor'un maç günü paylaşımı
Trabzonspor'un maç günü paylaşımı
Maçın saati ve kanalı

Papara Park'ta oynanacak olan maçı, Ali Şansalan yönetecek. Kritik mücadele 12 Şubat Pazartesi günü 17.00'de başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Bu maçın canlı skoru ve tüm detaylar fanatik.com.tr'de olacak...

4 yıldız yok 2 isim döndü

Bordo-Mavililer’de Afrika Kupası’nda final oynayan Pepe ile Onuachu’nun yanı sıra sakatlığı bulunan Hüseyin Türkmen ile rehabilitasyon süreci henüz tamamlanmayan Orsic bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek. Fountas ile Benkovic ise hazır durumda. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın her iki oyuncuya 21 kişilik kadroda yer vermesi bekleniyor.

Enis ve Baniya kart sınırında

Trabzonspor’da bugünkü Hatayspor maçı öncesi 2 oyuncu ceza sınırında. Enis Destan ve Baniya, kart görmeleri halinde önümüzdeki hafta İstanbul’da oynanacak Pendikspor mücadelesinde forma giyemeyecek. Fırtına, Pendik karşılaşması sonrası ligde sırasıyla Adana Demir, Alanya ve Karagümrük’le kozlarını paylaşacak.

Hatayspor’da son dakika

Ligde son 2 maçında galip gelen Hatayspor, Trabzonspor ile sezonun ilk yarısında Mersin’de oynadığı karşılaşmayı 2-0 geriden gelip 3-2 kazanmıştı. Trabzonspor mücadelesinin hazırlıklarını İstanbul Riva’da yaptığı antrenmanla tamamlayan Hatayspor’da Ömer Faruk Beyaz sakat. Cemali Sertel’in durumu belirsiz.

Taraftarın ilgisi çok az

Fırtına’da kötü gidişat nedeniyle iç sahadaki maçlarda tribünlerin büyük bölümü boş kalıyordu. Son Kasımpaşa mücadelesini Papara Park’ta sadece 6 bin 200 biletli seyirci izlerken, Hatayspor karşılaşmasına da ilgi çok az. Kombinelerle birlikte satılan bilet sayısı 14 bin civarında ancak kombine sahiplerinin önemli bir kısmı karşılaşmalara gelmiyor.

YORUM YAZ