MENÜ

Kolunda ezilme ve kırık! Trabzonspor'a kötü haber

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı Corendon Alanyaspor maçı hazırlıklarına bugün 11.30’da yapılan antrenmanla başladı. Bordo-Mavili takıma yıldız futbolcudan kötü haber geldi.

Kolunda ezilme ve kırık! Trabzonspor'a kötü haber

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finalinde RAMS Başakşehir ile oynanan karşılaşmada forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Diğer oyuncular ise teknik ısınma, koordinasyon ve 5’e 2 çalışmasının ardından dayanıklılık, şut çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, çift kale maç ile sona erdi.

Bordo-Mavililer, bir günlük iznin ardından hazırlıklarını sürdürecek.

Kolunda ezilme ve kırık Trabzonspora kötü haber

Onuachu'nun kolunda kırık!

Bu arada Trabzonspor'un ile Başakşehir arasında oynanan maçta darbe alan Onuachu'nun yapılan MR kontrolünde kolunda ezilme ve kısmi kırık tespit edildi. Golcü oyuncunun kolunda kırık tespit edildi ve alçıya alındığı öğrenildi. Yıldız futbolcunun Fenerbahçe maçında oynayıp oynamayacağı henüz belli olmadı.

Kolunda ezilme ve kırık Trabzonspora kötü haber

Trabzonspor kötü haberi açıkladı

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, Paul Onuachu'nun sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Haberin Devamı

Beşir, "Futbol A Takımımızın RAMS Başakşehir ile oynadığı karşılaşma esnasında sakatlanarak oyundan çıkan futbolcumuz Paul Onuachu’nun yapılan muayenesinde sol kasık bölgesinde kas (adduktor kas grubu) yaralanması ve sol önkolda darbeye bağlı ayrışmamış kemik (ulna) kırığı tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır" dedi.

Trabzonspor'la bu sezon 19 maça çıkan Onuachu, 9 gol atarken 3 de asist yaptı.

YORUM YAZ