MENÜ

Karşılaşmaya büyük ilgi

Bordo-Mavili futbolseverler, Medical Park Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi. 41 bin kapasiteli stadın büyük bir bölümü dolarken, taraftarlar 90 dakika boyunca Fırtına’ya tam destek verdi.

Karşılaşmaya büyük ilgi

Şampiyonluk parolası ile 50. yılına giren Fırtına, Medical Park Stadyumu’nda Atiker Konyaspor’u ağırladı. Karşılaşmada attığı iki golle yıldızlaşan Burak Yılmaz ve yeni transferler Theo Bongonda ile Juraj Kucka’nın forma giydiği karşılaşmaya Bordo-Mavili taraftarlar büyük ilgi gösterdi. 41 bin kapasiteli Medical Park Stadyumu’nun büyük bir bölümü dolarken, Trabzonsporlu futbolseverler takımlarına 90 dakika boyunca destek verdi.

Alkışlarla soyunma odasına...

Karşılaşmanın 61. dakikasında ise stadyumda adeta flaş şov vardı. Telefonlarının flaşları ile güzel bir atmosfer oluşturan Bordo-Mavililer, bu dakikanın ardından desteğini daha da artırdı. Uzatma dakikalarında Burak Yılmaz’ın attığı golle karşılaşmayı 2-1 kazanan Karadeniz ekibinin futbolcuları, maçın ardından seyircileri selamladı. Taraftarlar ise Ersun Yanal’ın öğrencilerini soyunma odasına alkışlar eşliğinde gönderdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ