MENÜ

KAP'a bildirildi! Trabzonspor, Mislav Orsic'le görüşmelere başladı

Önümüzdeki sezona şampiyonluk parolasıyla başlamak isteyen Trabzonspor'da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Dimitrios Kourbelis'le orta sahasını güçlendiren, savunma hattına Joaquin Fernandez'i dahil eden Fırtına, hücum gücünü de Mislav Orsic'le genişletiyor. Bordo Mavililer, Orsic'in transferi konusunda görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

KAP'a bildirildi! Trabzonspor, Mislav Orsic'le görüşmelere başladı

Yeni sezonun kadrosu için erkenden kolları sıvayan Trabzonspor'da transfer çalışmaları hızlandı. ilk transferi Dimitris Kourbelis’le yapan, Real Valladolid'le sözleşmesi sona eren Joaquin Fernandez'le anlaşma sağlayan Bordo Mavililer, uzun süredir kadrosuna katmak için çaba sarf ettiği Mislav Orsic konusunda da mutlu sona ulaştı.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR'A İHTAR!

3. YUNAN DIMITRIS KOURBELIS

Fırtına, Panathinaikos'tan ayrılan ve bonservisi elinde olan Yunan orta saha ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Dimitris Kourbelis, Bakasetas ve Siopis’in ardından Trabzonspor kadrosundaki 3. Yunan futbolcu oldu.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

STOPERE JOAQUIN FERNANDEZ

Trabzonspor, yine bonservisi elinde olan bir isimle anlaştı: Joaquin Fernandez. Yaklaşık 2 hafta önce İspanyol basınının duyurduğu 27 yaşındaki stoperle yapılan görüşmelerde mutlu sona ulaşıldı. Bordo-Mavililer, 1.90 boyundaki Fernandez ile prensipte anlaştı. Geçtiğimiz sezon Real Valladolid formasıyla La Liga'da 27 maça çıkan İspanyol futbolcu, 1 de gol atmıştı. Teknik direktör Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda transfer edilen Fernandez, kariyeri boyunca hep İspanya takımlarında oynadı. Almeria'nın altyapısında yetişip, profesyonel olan dev stoper, 2018'de 1.1 milyon Euro bonservisle Real Valladolid'in yolunu tutmuştu.

Haberin Devamı
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

KAMPA KATILACAK

4 Temmuz'da Slonvenya'da başlayacak yurt dışı kampında takıma katılması beklenen Fernandez'in yıllık ücretinin 1.3 milyon Euro civarında olacağı belirtildi. Bu transferin ardından Marc Bartra'yla yolların ayrılması da neredeyse kesinleşti. Tatilde olan 32 yaşındaki yıldızın, La Liga'ya geri dönmesi yüksek ihtimal.

ANLAŞMA SAĞLANDI!

HÜCUM HATTINA ORSIC TAKVİYESİ

Kourbelis ve Fernandez transferini de bitiren Trabzonspor, esas bombayı bayramda patlattı. BordoMavili yönetim, haftalardır görüşme halinde olduğu ve teknik direktör Nenad Bjelica’nın da öncelikle hedeflerinden Mislav Orsic'in transferi konusunda görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. 

KAPa bildirildi Trabzonspor, Mislav Orsicle görüşmelere başladı

İşte KAP'a açıklama yapılan;

FC Southampton'ın profesyonel futbolcusu Mislav Orsic'in Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla...

Mislav Orsic'in Dinamo'daki en güzel golleri

KAPa bildirildi Trabzonspor, Mislav Orsicle görüşmelere başladı

YORUM YAZ