MENÜ

Juventus'un gözü Süper Lig'de! Trabzonspor'un yıldızının peşindeler...

Juventus, transferde gözünü Süper Lig'e çevirdi. İtalyan devinin Trabzonspor forması giyen yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Juventus'un gözü Süper Lig'de! Trabzonspor'un yıldızının peşindeler...

Yeni sezon kadrosu için çalışmalarda bulunan Juventus, sürpriz bir hedefe yöneldi. İtalyan devinin Trabzonspor'un yıldızını transfer etmek istediği belirtildi.

Haberin Devamı

KANAT OYUNCUSU PEŞİNDELER

Juventus, deneyimli bir kanat oyuncusunu kadrosuna katmak istiyor. Bu doğrultuda Lazio'dan Felipe Anderson'u listesine dahil eden Juventus, Brezilyalı oyuncunun Palmeiras ile anlaşması üzerine gözünü Süper Lig'e çevirdi.

Juventusun gözü Süper Ligde Trabzonsporun yıldızının peşindeler...

PEPE'Yİ İSTİYORLAR

TuttoSport'un haberine göre Juventus, Trabzonspor ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Nicolas Pepe'yi kadrosuna katmak istiyor. Bu transferde Juventus'un sportif direktörü Cristiano Giuntoli'nin önemli faktör olduğu aktarılıyor.

Juventusun gözü Süper Ligde Trabzonsporun yıldızının peşindeler...

GIUNTOLI'NİN ESKİ GÖZDESİ

Cristiano Giuntoli'nin Nicolas Pepe'yi Lille döneminden çok beğendiği aktarılmakta. Fildişi Sahilli oyuncu, o dönem Arsenal'a transfer olmadan önce İtalyan futbol adamının radarında yer alıyordu. Şimdi Giuntoli, Nicolas Pepe'yi Juventus'a getirmek adına harekete geçmiş durumda.

Haberin Devamı
Nicolas Pepe: Trabzonspor'un projesini reddedemezdim

AHMET AĞAOĞLU AÇIKLADI!

AVRUPA'YA DÖNEBİLİR

Fırtına'da bu sezon beklentilerin uzağında bir performans ortaya koyan Nicolas Pepe, sözleşmesinin bitiminin ardından geleceğine karar verecek. Pepe’nin, Avrupa’ya dönme düşüncesinde olduğu ve bu yüzden menajerlerine de burada kendisine kulüp bakmalarını istediği öğrenildi. Pepe bu sezon süre aldığı 15 maçta 4 gol 2 asistlik katkı sağladı.

YORUM YAZ