MENÜ

İstanbulspor maçına hazırlanan Trabzonspor'da 8 eksik

Deplasmanda İstanbulspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'un son antrenmanına 8 futbolcu katılamadı.

İstanbulspor maçına hazırlanan Trabzonspor'da 8 eksik

Süper Lig’in 17. haftasında deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak Trabzonspor, hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla devam etti. Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki idmanın ilk bölümü, basına açık olarak gerçekleşti. Antrenmanın kapalı bölümünde Avcı’nın, İstanbulspor mücadelesinin taktik çalışmaları üzerinde durduğu bildirildi. Karadeniz temsilcisinde hazırlıklar, bugün devam edecek. Yunanistan’ın’ın hocası Gustavo Payet, dün Trabzon’a gelerek oyuncuları Bakasetas, Kourbelis ve Fountas’ın son durumlarını yerinde takip etti. Payet, Avcı’yla da bir toplantı gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

İstanbulspor maçına hazırlanan Trabzonsporda 8 eksik

TAKIMDA 8 EKSİK VAR

Karadeniz ekibinin dünkü idmanında 8 eksik futbolcu vardı. Sakatlık sonrası rehabilitasyon süreci devam eden Orsic, sol baldır bölgesindeki kas yaralanması nedeniyle sakatlığı bulunan Göktan Gürpüz, boyun bölgesinde kas spazmı olan Fountas, sol uyluk ön adale bölgesinde yaşadığı kas yaralanması kayanlı sakatlık yaşayan Fernandes antrenmanda yer almadı. Sağ arka adale bölgesinde yaşadığı kas yaralanması buluan Nicolas Pepe ile üst solunun yolu enfeksiyonu yaşayan Onuachu, Vişça ile Enis Bardhi de çalışmalara katılamadı.

 

İstanbulspor maçına hazırlanan Trabzonsporda 8 eksik

YORUM YAZ