MENÜ

Inter'den Trabzonspor'a yıldız transfer! Yakından ilgileniyor...

Yaz transfer sezonuna kısa bir süre kala Trabzonspor gaza bastı... Karadeniz ekibi, Inter forması giyen yıldız futbolcuyu radarına aldığı kaydedildi. İşte transfer haberinin detayları...

Inter'den Trabzonspor'a yıldız transfer! Yakından ilgileniyor...

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, gelecek sezon için transfer çalışmalarına son sürat devam ediyor. Transferde ağırlıklı olarak bonservisi bulanmayan oyunculara yönelen bordo-mavili ekip hakkında Şili basınından flaş bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

İÇ SAHADA EN KÖTÜ DÖNEM

Bu sezon evinde oynadığı 16 lig maçının 6’sını kaybeden Trabzonspor, lig tarihinde iç sahada en yüksek mağlubiyet yüzdesine ulaştığı dönemi yaşıyor. Evindeki karşılaşmaların yüzde 37.5’unda sahadan puansız ayrılan Bordo-Mavililer, sezonun kalan bölümündeki evinde Gaziantep FK, İstanbulspor ve Ankaragücü’nü konuk edecek. Fenerbahçı maçı sonrası verilen ceza nedeniyle bu 3 karşılaşmada da Papara Park’ta taraftarlar olmayacak.

DRAGUS FIRTINA’YI İSTİYOR

Bordo-Mavililer, Denis Dragus için Standard Liege ile görüşmelerini sürdürürken, Belçika ekibi ilk etapta kapıyı 3 milyon Euro’dan açmıştı. Fakat Trabzonspor indirim konusunda yoğun baskı yapıyor. Dragus’un da Trabzonspor’da forma giymek istemesi, Karadeniz ekibinin elini güçlendiriyor. 1 yıl kontratı kalan Dragus, kiralık oynadığı Gaziantep FK’da attığı 11 lig golüyle dikkat çekerken, teknik direktör Abdullah Avcı’nın da 24 yaşındaki Rumen forveti çok istediği öğrenildi. Avcı, Dragus’u sadece forvette değil, kanatlarda da değerlendirmeyi düşünüyor. Dragus’un transfer konusunda Standard Liege’den kolaylık isteyeceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Interden Trabzonspora yıldız transfer Yakından ilgileniyor...

ŞİLİ BASININDAN SANCHEZ İDDİASI

Transferde ağırlıklı olarak bonservisi bulanmayan oyunculara yönelen Trabzonspor’a flaş bir isim yazıldı... Şili basını, İnter forması giyen 35 yaşındaki Alexis Sanchez ile Bordo-Mavililer’in yakından ilgilendiğini öne sürdü.

SEZON PERFORMANSI

İtalyan deviyle sezon sonu kontratı bitecek olan Sanchez, bu yıl çıktığı 28 resmi maçta 870 dakika süre alırken, 4 gol, 3 asistlik skor katkısı gösterdi.

Barcelona, Manchester United ve Arsenal gibi çok önemli kulüplerde oynayan Sanchez, Şili Milli Takımı’nda ise kariyeri boyunca tam 162 maça çıkıp, 51 gol attı.

Interden Trabzonspora yıldız transfer Yakından ilgileniyor...

YORUM YAZ