MENÜ

Göztepe, Trabzonspor'un forveti Umut Bozok'un peşinde!

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe, Trabzonspor’dan forvet oyuncusu Umut Bozok’u gündemine aldı. Zirveyi hedefleyen İzmir ekibi, Bordo-Mavili takımdan ayrılması beklenen oyuncuyla görüşme halinde. Transfer birkaç güne kadar netleşecek.

Göztepe, Trabzonspor'un forveti Umut Bozok'un peşinde!

Stoilov yönetiminde Süper Lig’e geri dönmek için kolları sıvayan Göztepe, son olarak Trabzonspor’da forma 27 yaşındaki hücum oyuncusu Umut Bozok’u gündemine aldı. Son 2 sezondur Karadeniz ekibinin formasını terleten Umut Bozok fazla forma şansı bulamadığı için ayrılık kararı aldı. Umut Bozok bu sezon Trabzonspor formasıyla Süper Lig’de 4 maçta forma giyerken gol ve asist katkısı üretemedi. Göztepe’nin radarında yer alan Umut Bozok’un Süper Lig’den de talipleri bulunuyor. 27 yaşındaki hücum oyuncusunun Konyaspor ve Gaziantep Futbol Kulübü’nün de araya girmesiyle birlikte değeri katlandı.

Haberin Devamı

7 takımda forma giydi

Umut Bozok profesyonel kariyerinde 7 farklı takımda forma giydi. 27 yaşındaki oyuncu kariyerine Metz 2’ başlarken Athletico, Nimes, Lorient, Troyes, Kasımpaşa ve son olarak halen Trabzonspor’da forma giyiyor. Göztepe’nin Trabzonspor’dan kadrosuna katmak istediği Umut Bozok’un güncel piyasa değeri 2.40 milyon Euro.

Göztepe, Trabzonsporun forveti Umut Bozokun peşinde

YORUM YAZ