Trabzonsporlu Hosseini Süper Lig'e damga vurdu!

Trabzonspor'a 600 bin dolar karşılığında transfer olan genç futbolcu, performansıyla alkış topluyor...

Alanyaspor karşısında attığı golle takımı Trabzonspor’u galibiyete taşıyan Majid Hosseini, geldiği günden bu yana sergilediği performansla takdir topluyor. Ülkesinin Esteghlal kulübünden transfer edilen İranlı savunma oyuncusu, aradan geçen sürede istikrarlı bir görüntü çizdi.

Trabzonspor’daki ilk sezonu olan 2018-19’da 25’i lig olmak üzere 29 karşılaşmada bordo-mavili formayı giyen oyuncu, bu sezon da şu ana kadar 15 maçta görev aldı. Hosseini defanstaki sağlam duruşunun yanı sıra, zaman zaman ileride gol kovalamasıyla da dikkat çekti. Özellikle kornerlerde ileri çıkan futbolcu, geride kalan sezonda Türkiye Kupası maçında kafa ile fileleri havalandırmasının ardından bu sezon da penaltıdan gol buldu.

600 bin dolara geldi, kulübü karıştı!
Daha önce de forma giydiği takımlarda benzer skor katkıları yapan Hosseini genç yaşına rağmen tecrübesiyle dikkat çekiyor. İran Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda İspanya ve Portekiz gibi takımların karşısına çıkan 23 yaşındaki stoperin Trabzonspor’a sadece 600 bin dolar karşılığında transfer edilmesi eski kulübünü de karıştırmıştı.

Esteghlal’in ünlü Alman teknik direktörü Schafer oyuncunun gönderilmesini istemediğini, gitse bile bu kadar düşük bir bedelle gitmemesi gerektiği çıkışını gerçekleştirdi. Deneyimli isim Hosseini’nin ilerde Avrupa’nın büyük kulüplerinde oynamasının sürpriz olmayacağı görüşünü dile getirmişti. (Skorer)