MENÜ

Eren Elmalı, Fenerbahçeli futbolculara siper oldu! Büyük alkış topladı

Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşmasının ardından ortaya çıkan tek olumlu görüntü, bordo-mavili takımın sol beki Eren Elmalı'nın Fenerbahçeli oyuncuları korumak istediği anlardı. Millî sol bek, dün gece adeta sarı-lacivertli oyunculara siper olarak büyük takdir topladı. İşte detaylar...

Eren Elmalı, Fenerbahçeli futbolculara siper oldu! Büyük alkış topladı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde dün akşam Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 mağlup ederken, karşılaşmanın skorundan ve sahadaki futboldan çok, maçın ardından çıkan olaylar konuşuldu. Mücadelenin son düdüğüyle birlikte sarı-lacivertli oyuncular orta alanda sevinirken sahaya giren Trabzonsporlu futbolcular, oyunculara saldırdı. Fenerbahçeli futbolcular da buna karşılık verince ortalık bir anda karıştı.

Haberin Devamı

'EKMEK YEDİĞİN YERE İHANET ETMEK...'

OLAYLAR AVRUPA BASININDA

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından çıkan olaylar, Avrupa basınında da geniş yankı buldu. İspanyol gazetesi Marca, "Bu ne ilk ne de son olacak: Türk futbolundan bir kez daha üzücü görüntüler geliyor Fenerbahçeli futbolcular gergin ve sert geçen bir maçın ardından Trabzonspor karşısında alınan galibiyeti kutladı. Birkaç radikal onlara saldırmak için sahaya atladı ve futbolcular tekme ve yumruklarla karşılık verdi" ifadelerini kullandı.

Eren Elmalı, Fenerbahçeli futbolculara siper oldu Büyük alkış topladı

BILD'DEN BATSHUAYI VURGUSU

Alman gazetesi BILD ise, "Oyuncu taraftarlarla kavga etti, eski Borussia Dortmund futbolcusu şiddetli tekmeler attı! Türkiye Birinci Ligi'nde inanılmaz sahneler! Fenerbahçe'nin Trabzonspor karşısında aldığı 3:2'lik galibiyetin ardından maçın bitiş düdüğüyle birlikte ortalık karıştı. Yüzlerce Trabzonspor taraftarı sahaya girdi ve Fenerbahçeli oyunculara saldırdı! . Eski BVB forveti Michy Batshuayi kung-fu stiliyle bir taraftara göğüs hizasında tekme bile attı! Batshuayi taç çizgisinin önünde beklerken taraftar onu geçmeye çalıştı. Batshuayi daha sonra ona doğru hamle yaptı ve tekme attı! yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

EREN ELMALI, FENERBAHÇELİ OYUNCULARI KORUDU

Dün akşam Trabzon'da maçın ardından tek olumlu görüntü, Trabzonspor'un sol beki Eren Elmalı'nın çabalarıydı. Trabzonspor taraftarlarının sahaya atlaması sonrası yaşanan kavgalarda Eren Elmalı'nın Fenerbahçeli futbolculara siper olması dikkat çekti. Fenerbahçeli futbolcuların soyunma odasına koşması sırasında Eren Elmalı'nın taraftarlara engel olduğu görüldü.

Eren Elmalı, Fenerbahçeli futbolculara siper oldu Büyük alkış topladı

BÜYÜK TAKDİR TOPLADI

Öte yandan maçın 90+10'uncu dakikasında Dominik Livakovic'in kale içerisindeki tedavisinde de Eren Elmalı'nın dikkat çeken bir hareketi olmuştu. Millî sol bek, Hırvat kaleci tedavi görürken tribünlerden yabancı madde gelmemesi adına adeta set kurmuştu. Eren Elmalı'nın bu hareketi Fenerbahçeli futbolseverlerin takdirini topladı.

Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz'dan Fenerbahçeli İrfan Can Eğribayat'a saldırı!
YORUM YAZ