MENÜ

(ÖZET) Trabzonspor - Antalyaspor maç sonucu: 2-0

Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor sahasında Antalyaspor ile karşılaştı. Mücadeleyi Bordo Mavili ekip 2-0'lık skorla yendi ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Trabzonspor ayrıca kendi sahasında yenilmezlik serisine de böylece devam etmiş oldu.

(ÖZET) Trabzonspor - Antalyaspor maç sonucu: 2-0

Hatayspor'a yenilerek lider Galatasaray’ın 13 puan gerisine düşen Trabzonspor, Süper Lig'in 22. haftasında Akyazı'da Antalyaspor'u konuk etti. Fırtına, evinde 3 puanı kapıp yeniden çıkışa geçmeyi hedefledi. 6 maçlık galibiyet hasretine Ümraniyespor maçında nokta koyan Antalyaspor, zorlu deplasmanda seri yakalamak için çıktı.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR BASKILI BAŞLADI

Trabzonspor maça baskılı başladı. Son dönemde inişli çıkışlı bir performans gösteren Abdullah Avcı'nın öğrencileri maçın başında skor üreterek taraftarının önünde 3 puanla tanışmak için baskı kurdu. İç sahada 35 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor, Antalyaspor karşılaşmasına da bau seriyi devam ettirmek istedi.

SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

Karşılaşmanın 5. dakikasında Trabzonspor, Trezeguet'in attığı golle öne geçti. Ancak yardımcı hakem daha önce topu alan Gomez'in ofsayt olduğunu işaret etti. VAR kontrolü de yapıldıktan sonra Trabzonspor'un golü geçerli sayılmadı.

16. dakikada Trabzonspor bir kez daha gole çok yaklaştı. Djaniny pasıyla ceza sahasında topla buluşan Trezeguet, dönerek vuruşunu yaptı. Mısırlı futbolcunun vuruşu yandan dışarıya gitti.

Haberin Devamı

 

(ÖZET) Trabzonspor - Antalyaspor maç sonucu: 2-0

 

ATAKLAR TRABZONSPOR'DAN

Maça etkili başlayan Trabzonspor, rakibine karşı daha üretken bir görüntü sergiledi. 27. dakikada Bordo Mavili ekip yine etkili oldu. Bakasetas, savunmanın arkasına sarkan Gomez'i topla buluşturdu. Ceza sahasında topu alan Gomez'in açısı daraldı. Uruguaylı futbolcu arka direğe orta yaptı. Djaniny bu topa vuramadı.

VAR UYARDI VE GOL

Mücadelenin 34. dakikasında Trabzonspor aradığı golü Mısırlı yıldızı Trezeguet ile buldu. Bakasetas'ın sol kanattan yerden ortasında Helton topu güçlükle çeldi. Kaleciden dönen topu Trezeguet, ağlara gönderdi. Ancak yardımcı hakem bayrağını kaldırdı ve Bakasetas'ın topu dışarıdan çevirdiğini işaret etti.

Bakasetas'ın sol kanattan yerden ortasında Helton topu güçlükle çeldi. Kaleciden dönen topu Trezeguet, ağlara gönderdi. Ancak yardımcı hakem bayrağını kaldırdı. Trabzonspor'un golü için VAR kontrolü yapıldı ve hakem Mete Kalkavan pozisyonun gol olduğunu belirterek beyaz noktayı gösterdi. Mısırlı yıldız Trezeguet, bu sezonki 7. golünü attı.

 

(ÖZET) Trabzonspor - Antalyaspor maç sonucu: 2-0

 

İLK YARININ SONUNDA ANTALYASPOR TEHLİKELİ GELDİ

İlk yarının sonuna doğru da Antalyaspor gole yaklaşan taraf oldu. 44. sol kanatta topu alan Doğukan Sinik, sağ kanattaki Ndao'yu topla buluşturdu. Topla birlikte sağdan ceza sahasına giren Ndao'nun vuruşu Uğurcan'ın da müdahalesiyle direkten geri döndü. Bu ataktan bir dakika sonra bir kez daha Akdeniz ekibi tehlikeyi yaratan taraf oldu.

Haberin Devamı

Gelişen Antalyaspor atağında Fernando, sağ kanattan hareketlenen Ndao'yu düşündü. Savunma araya girdi. Daha sonra yinelenen atakta ceza sahasında sol çaprazda topu alan Güray'ın vuruşu yandan dışarıya gitti.

İLK YARI TRABZONSPOR'UN ÜSTÜNLÜĞÜ İLE GEÇİLDİ

Mücadelenin ilk yarısı Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Bordo Mavili ekip özellikle geçtiğimiz hafta Hatayspor'a yenilmesinin ardından taraftarlarını mutlu eden bir ilk yarı ile soyunma odasının yolunu tuttular. Bu sezon, geçtiğimiz sezonun gerisinde kalan Antalyaspor'da Nuri Şahin'in öğrencileri maçın ilk yarısında istenilen futbolu ortaya koyamadı.

TRABZONSPOR'A SAKATLIK ŞOKU

Karşılaşmada 59. dakika oynanırken Trabzonspor için şanssız bir an yaşandı. Bordo Mavili ekipte Larsen'in sağ kanattan ortasında Trezeguet bu topu ıskaladı. Ardından gelişen hızlı Antalyaspor atağında Güray'ın soldan ortasında Eren son anda araya girdi. Mete Kalkavan, Eren'e bir faul yapıldığını işaret etti.Eren pozisyon sonrası sakatlık geçirdi ve tedavi için kenara geldi. Başarılı futbolcu oyuna devam edemedi ve sedye ile oyun alanını terk etti.

Haberin Devamı

Trabzonspor'da Eren Elmalı'nın yerine oyuna dahil olan isim Hüseyin Türkmen oldu.

 

(ÖZET) Trabzonspor - Antalyaspor maç sonucu: 2-0

 HELTON'DAN İZİN YOK

67. dakikada Trabzonspor farkı 2'ye çıkarma fırsatından yararlanamadı. Bordo Mavili ekip gole çok yaklaştı. Djaniny, ceza sahasında Bakasetas'ın pasıyla buluştu. Djaniny, yakın mesafeden vuruşunda kaleci Helton gole izin vermedi.

NACİ ÜNÜVAR SAHNEDE

Trabzonspor'da Naci Ünüvar 90+4. dakikada sahneye çıkarak Antalyaspor'un umutlarını bitiren golü kaydetti. Larsen, savunmanın arkasına sarkan Gomez'i topla buluşturdu. Gomez sağ kanattan ceza sahasına girdi ve ortasını yaptı. Onun ortasında Floranus'un ters vuruşu direkten döndü. Dönen topu Naci Ünüvar ağlara gönderdi. Genç futbolcu Süper Lig'deki ilk golünü attı.

GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ MORAL DEPOLADI

Haberin Devamı

Maçta başka gol sesi çıkmadı ve Trabzonspor sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Abdullah Avcı'nın öğrencileri zorlu bir mücadeleden galibiyetle ayrılarak hafta sonu oynanacak Galatasaray maçı öncesi moral kazandı. Antalyaspor ise mutlak 3 puanla çıktığı maçta sahadan eli boş ayrılmak zorunda kaldı. Bu sonuçlar Antalyaspor 21 puanda kalırken, Trabzonspor puanını 38'e yükseltti.

İÇ SAHADA YENİLGİ NEDİR BİLMİYOR

Bordo-Mavililer, Antalyaspor maçını 2-0 kazanmasının ardından iç sahada oynadığı 36 maçı da kazanarak iç sahada inanılmaz bir performans yakaladı. Trabzonspor, bu süre içerisinde 24 galibiyet ve 12 beraberlik elde etti.

Trabzonspor-Antalyaspor 11'ler:

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Denswil, Eren, Siopis, Bakasetas, Abdülkadir, Trezeguet, Djaniny, Gomez.

Antalyaspor: Helton, Bünyamin, Veysel, Gerxhaliu, Güray, Erdal, Fernando, Ndao, Fredy, Doğukan, Larsson

Marek Hamsik'in En İyi Anları

 

YORUM YAZ