MENÜ

Beşiktaş istiyordu, Trabzonspor devreye girdi! Transferde rekabet..

Bordo-Mavililer, yaz transfer döneminde savunmaya iki önemli takviye yaptı. Fatih Karagümrük’ten Rayyan Baniya’nın yanı sıra dönemin hocası Nenad Bjelica’nın kadroda görmeyi çok istediği Filip Benkovic takıma katıldı. Ancak iki futbolcunun da göstermiş olduğu performans hayal kırıklığı yarattı. Teknik direktör Abdullah Avcı da bu bölgeye mutlaka takviye istediğini bildirdi. Beşiktaş'ın listesinde olan yıldıza Trabzonspor da talip çıktı.

Beşiktaş istiyordu, Trabzonspor devreye girdi! Transferde rekabet..

Trabzonspor'un stoper arayışları devam ederken Rus basınından flaş bir iddia ortaya atılmıştı. CSKA Moskova forması giyen Willyan Rocha ile Fırtına’nın temasa geçtiği öne sürüldü. Teknik ekibin onayından geçen 28 yaşındaki futbolcu ile kısa süre içerisinde temas kurulacağı belirtildi. Öte yandan Beşiktaş'ın listesinde olan yıldız futbolcu için de Trabzonspor devreye girdi

Haberin Devamı

Fırsat kollayacak

Eğer Brezilyalı da Bordo-Mavili formayı giymeyi kabul ederse bu kez pazarlıklar başlayacak. Rocha ile anlaşma sağlanamaması halinde yerine düşünülen isim de belli oldu.

BEŞİKTAŞ İLE KARŞI KARŞIYA

Beşiktaş’ın da kadrosuna katmayı çok istediği Malang Sarr için nabız yoklanacak. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea forması giyen Fransız futbolcunun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fakat 24 yaşındaki savunmacıyı Türkiye dışında da isteyen birçok kulüp var. Trabzonspor, hâl böyle olunca Sarr için fırsat kollamaya çalışacak.

Beşiktaş istiyordu, Trabzonspor devreye girdi Transferde rekabet..

SARR'IN KARNESİ

Malang Sarr, kariyeri boyunca toplam 189 resmi maça çıktı. Yıldız futbolcu söz konusu maçlarda 5 gol 3 asist performansı sergiledi.

Haberin Devamı

Beşiktaş istiyordu, Trabzonspor devreye girdi Transferde rekabet..

YORUM YAZ