MENÜ

Başakşehir'i konuk edecek olan Trabzonspor bir ilk peşinde!

Son iki lig maçından galibiyetle ayrılan Trabzonspor, Başakşehir karşılaşmasına odaklandı. Cumartesi günü oynanacak mücadelenin kazanılması halinde bu sezon bir ilk gerçekleşecek. İşte detaylar...

Başakşehir'i konuk edecek olan Trabzonspor bir ilk peşinde!

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Başakşehir'i konuk edecek olan Trabzonspor, bu sezon bir ilki başarmak istiyor. Tamamen cumartesi günü oynanacak maça odaklanan Abdullah Avcı'nın öğrencilerinin tek hedefi galibiyet.

Haberin Devamı

Başakşehir provası sürüyor

Bordo-Mavililer, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürdü. Taktik ağırlıklı provanın son bölümünde çift kale maç oynandı. Trabzonspor, bugün son idmanını gerçekleştirecek. Öte yandan dünkü antrenman öncesi atletik performans antrenörü Özerk Tufan’a doğum günü kutlaması yapılırken, unlu-yumurtalı kutlamada renkli görüntüler ortaya çıktı.

Biletlere ilgi yine az

Son 2 lig maçını deplasmanda oynayan ve kazanan Trabzonspor, 20 gün sonra taraftarının karşısına çıkacak. Yarın akşamki Başakşehir mücadelesinin biletlerine ilgi beklenen seviyede değil. Kombinelerle birlikte satılan koltuk sayısı 20 bin civarında. Trabzonspor, 5. haftadaki Beşiktaş derbisinden bu yana Papara Park’ta dolu tribünler önünde oynayamıyor.

Haberin Devamı

Başakşehiri konuk edecek olan Trabzonspor bir ilk peşinde

Pepe riske edilmeyecek

1-0 kaybedilen Kayserispor maçının ilk yarısında sakatlanan ve son 2 lig karşılaşmasında forma giyemeyen Nicolas Pepe, idmanlara başladı. 28 yaşındaki yıldız futbolcunun Başakşehir mücadelesinde riske edilmeyeceği öğrenildi. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın, ligin devre arasında Pepe’nin tam anlamıyla hazır hale gelmesini bekleyeceği belirtildi. Fildişili kanat oyuncusu için 7 Ocak’taki Ankaragücü maçı hedef olarak belirlendi

Bu sezon bir ilk olabilir

Karadeniz ekibi, ilk yarının son maçında Başakşehir’i devirip hem seriyi sürdürmek hem de bu sezon ilk kez üst üste 3 lig maçını kazanmak istiyor. Daha önce Bjelica ve Abdullah Avcı ile en fazla 2 maçlık serisi bulunan Bordo-Mavililer, Gaziantep ve İstanbulspor’un ardından Başakşehir’i de devirmeyi ve 3. sırada ilk yarıyı bitirmeyi hedefliyor.

Başakşehiri konuk edecek olan Trabzonspor bir ilk peşinde

YORUM YAZ