Avrupa devi peşindeydi! Trabzonspor'dan Batagov kararı
Trabzonspor'da kötü giden sezona rağmen takımın başarılı isimlerinden biri olan Batagov için dev ekipler sıraya girdi.

Trabzonspor'un genç stoperi Arseniy Batagov’a Premier Lig ekibi Brighton talip oldu. U21 Avrupa Şampiyonası’nda parlayan oyuncu için Trabzonspor kararını verdi.
Haberin Devamı ›
TRANSFERDE SICAK GELİŞME
20 MİLYONLUK KARAR
Karadeniz ekibi ise oyuncusunu ucuza bırakmaya niyetli değil. Trabzonspor yönetimi, Batagov için tam 20 milyon Euro bonservis talep ediyor. Oyuncunun performansı göz önüne alındığında bu rakamın pazarlık payı olmakla birlikte makul karşılandığı belirtiliyor.
Batagov, son olarak U21 Avrupa Şampiyonası’nda Ukrayna Milli Takımı ile sahneye çıktı. Danimarka, Finlandiya ve Hollanda ile oynanan grup maçlarının tamamında 90 dakika sahada kalan genç savunmacı, turnuvanın en dikkat çeken stoperlerinden biri oldu. Hem pozisyon bilgisi hem de fiziksel gücüyle öne çıkan Batagov, scout ekiplerinin raporlarında övgüyle anılıyor.
SÜRPRİZ GELİŞME