MENÜ

Avni Aker'de fırtına kopacak

İlk 3 maçında 7 puan kaybeden Trabzonspor, siftah yapmak için bugün sahneye çıkıyor... Güneş yorgunluk bahanesini kabul etmiyor, yıldızlarına çok güveniyor. Kardemir Karabükspor randevusunun Bordo-Mavililer için bir başka önemi daha var. Çünkü Devler Ligi'ndeki kader maçı öncesinde Trabzonspor'a moral takviyesi de şart.

Avni Aker'de fırtına kopacak

Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçında harikalar yaratıp İnter’i deplasmanda mağlup eden Trabzonspor’un lige dönüşü hiç de iyi olmamış, Karadeniz temsilcisi, geride kalan 3 maçta galibiyetle tanışamayıp toplamda 2 puan almış, yani
7 puan da kaybetmişti. İşte o nedenle de bu akşamki Kardemir Karabükspor mücadelesi Bordo-Mavililer için daha da önem kazandı. Karadeniz temsilcisinde tüm hesaplar 3 puan ve Lille sınavına moralli çıkış üzerine yapılıyor. Trabzonspor’un hocası Şenol Güneş, Adrian ve Glowacki gibi bazı aslarını dinlendirme kararı alırken, yorgunluk mazeretini ise hiç kabul etmiyor.

Haberin Devamı

Karabük de iddialı

Konuk Karabük’te de durum farksız. Geçen hafta Galatasaray ile berabere kalan Yücel İldiz’in öğrencileri, bu deplasmanda alacağı iyi bir sonuçla tam manasıyla vitrine çıkmanın hayalini kuruyor.

MUHTEMEL İLK 11'LER

TRABZONSPOR: Tolga, Celustka, Giray, Mustafa, Cech, Colman, Zokora, Alanzinho, Halil, Henrique, Burak

K.KARABÜK: Tomiç, Erdem, Nikoliç, Hamza Çakır, Seriç, Ragued, Birol, Mehmet Çakır, İlhan, Cernat, Shelton

STAT: Avni Aker

SAAT: 20.00

HAKEM: M. Kamil Abitoğlu

YORUM YAZ