MENÜ

Anastasios Bakasetas'tan Trabzonspor'a kötü haber

Trabzonspor, Yunanistan Milli Takımı'nın Hollanda ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Anastasios Bakasetas'ın sol kasık bölgesinde kas yaralanması tespit edildiğini açıkladı.

Anastasios Bakasetas'tan Trabzonspor'a kötü haber

Trabzonspor'a yıldız orta sahası Anastasios Bakasetas'tan kötü haber geldi. Yunanistan Milli Takımı'nın Hollanda'yı konuk ettiği maçta sakatlanan Yunan yıldızın sol kasık bölgesinde kas yaralanması tespit edildi. Bordo Mavili kulüp, 30 yaşındaki solak oyuncunun sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Haberin Devamı

TEDAVİSİNE BAŞLANDI

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Beşir tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Bakasetas'ın bugün ülkesinde yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sol kasık bölgesinde kas yaralanması olduğu tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanılmıştır.

Anastasios Bakasetastan Trabzonspora kötü haber

Anastasios Bakasetas, Yunanistan'ın Hollanda'ya 1-0 mağlup olduğu maça ilk 11'de başlarken 60. dakikada sakatlığı nedeniyle kenara geldi.

AVANTAJI ELDE ETTİLER

Karşılaşma öncesi Yunanistan, 12 puanla grupta ikinci sırada yer alırken rakibinden 1 maçı eksik Hollanda'nın 9 puanı bulunuyordu. Bu galibiyet sonucunda Hollanda, 6 maç sonunda 12 puana ulaşırken Yunanistan, 7 maç sonunda 12 puanda kalmış oldu. Hollanda, 2 maçta da rakibini mağlup ederek EURO 2024 yolunda önemli bir avantaj elde etti. Kalan maçlarda Hollanda, iç sahada İrlanda Cumhuriyeti ve deplasmanda Cebelitarık ile karşı karşıya gelecekken Yunanistan, kalan tek maçında grubun henüz puan kaybetmeyen lideri Fransa'yı ağırlayacak.

Haberin Devamı

 

AYRILDIKLARINA BİN PİŞMANLAR!

TRABZONSPORLULAR SAHADA

Yunanistan'ın Hollanda ile kakrşı karşıya geldiği mücadelede Trabzonspor'un yıldızları Anastasios Bakasetas ve Dimitris Kourbelis, ilk 11'de yer aldılar. İki isim de 60. dakikada kenara gelirlerken Bakasetas'ın yerine giren isim Taxiarchis Fountas oldu ve bir başka Trabzonsporlu da Hollanda karşısında forma giydi.

Anastasios Bakasetastan Trabzonspora kötü haber

YORUM YAZ