MENÜ

Acun Ilıcalı açıkladı! Trabzonspor - Basel maçı kararı

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremin gölgesinde oynanacak Trabzonspor - Basel maçı ile ilgili flaş kararı Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından açıkladı.

Acun Ilıcalı açıkladı! Trabzonspor - Basel maçı kararı

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük depremin yaralarını sarmaya çalışıyor. Depremin ilk günlerinden itibaren bölgeye yardım tırları ve takım otobüsünü göndererek depremzedelere yardımlarını sürdüren Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda 16 Şubat Perşembe günü de sahasında Basel karşısında tarihinin en zorlu müsabakasına çıkacak.

Haberin Devamı

 

TÜM GELİR DEPREMZEDELERE

6 Şubat'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremin ardından Türkiye'de müsabakalar ileri bir tarihe ertelenirken, UEFA, Trabzonspor - Basel maçının oynanmasına karar vermişti. Ülkede yaşanan büyük felaketin gölgesinde zor bir karşılaşma oynayacak olan bordo-mavili kulüp, müsabakaya büyük bir hassasiyetle hazırlanıyor. Karşılaşmadan elde edilecek gelirin tamamını deprem bölgesinde yaraların sarılması için AFAD'a bağışlanacak.

AHMET AĞAOĞLU DA DUYURDU

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo mavili takımın UEFA Konferans Ligi play-off turunda oynayacağı Basel maçında depremden etkilenenlere destek olmak üzere kombine biletlerin geçerli olmayacağını ve satılacak tüm bilet gelirlerinin AFAD'a bağışlancağını duyurdu ve "16 Şubat Perşembe günü saat 20.45’te UEFA Konferans Ligi takvimi dahilinde oynamak zorunda olduğumuz bir maçımız var. Bu maçta Trabzonspor’un, Trabzonluların hassasiyetlerini gösterebileceği ve bu yardımların devamlılığını, sürekliliğini temin edecek bir faaliyet içerisinde bulunmasından kaynaklanan düşüncemizle birlikte bu maçımızın tüm gelirini AFAD’a bağışlamak ve yaraları maddi anlamda bir ölçü de olsun sarabilmek için bir karar almış bulunuyoruz. Burada en büyük özveriyi kombine bilet sahipleri olan siz değerli Trabzonsporlulardan bekliyoruz. Bir defaya mahsus olmak üzere kombine biletlerimizi bir kenara bırakıp bilet alıp bu maça gelerek ve bu maçtan elde edilecek gelirle yaraları bir ölçüde de olsun sarabilmek için sizlerin yardımına ihtiyacımız var" dedi.

Haberin Devamı

ACUN ILICALI AÇIKLADI

Mücadele öncesi önemli bir haber de sosyal medya üzerinden geldi. Acun Ilıcalı, 16 Şubat Perşembe günü oynanacak olan Trabzonspor - Basel maçının TV8'de yayınlanacağını ve reklam gelirlerinin depremzede vatandaşlarımız için kullanılacağını açıkladı.

 

Acun Ilıcalı açıkladı Trabzonspor - Basel maçı kararı

 

Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Trabzonspor - Basel maçını 16 Şubat Perşembe günü TV8'den yayınlayacağız. Reklam gelirleri depremzede vatandaşlarımız için kullanılacaktır." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR'DAN ACUN ILICALI'YA TEŞEKKÜR

Trabzonspor kendi sosyal medya hesabından haberi duyururken, Acun Ilıcalı'ya da hassasiyeti nedeniyle teşekkür etti.

Bordo Mavili ekibin mesajında, "16 Şubat Perşembe günü oynamak zorunda olduğumuz Basel karşılaşması TV8'den şifresiz olarak yayınlanacaktır. Karşılaşmanın reklam gelirleri ise depremden etkilenen vatandaşlarımız için kullanılacaktır. Acun Ilıcalı'ya göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür ederiz." denildi.

AVCI ÖĞRENCİLERİNİ HAZIRLIYOR

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yaşanan deprem felaketi nedeniyle büyük bir moral bozukluğu yaşayan takımını zorlu müsabakaya hazırlamaya çalışıyor. Deneyimli teknik adam, takımıyla sürekli iletişim halinde. Antrenman öncesi ve sonrasında toplu ve bireysel konuşmalar yapan Avcı, ülke olarak zor bir süreçten geçtikleri dönemde maç oynayacaklarını diğer taraftan ise acıların ve yaraların bir nebze sarılmasına katkıda bulunmaya devam edeceklerini vurgulayarak, "Taraftarlarımızla birlikte ruhumuzun depremzedeli kardeşlerimizle bir olduğunu göstermeliyiz" diyerek oyuncularını zorlu geceye hazırladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

 

Acun Ilıcalı açıkladı Trabzonspor - Basel maçı kararı

 

TRİBÜNLER SİYAH OLACAK

Trabzonspor taraftar grupları, Basel maçında tüm tribünlere siyah giyip maça gelme çağrısında bulundu. Ayrıca maçın başlama düdüğüyle birlikte 04:17. dakikaya kadar müsabaka sessizce takip edilecek. Bordo-mavili taraftarlar, İstanbul'un üç büyük kulübü dahil diğer takımların başkanlarını da mücadeleye davet etti.

YORUM YAZ