MENÜ

Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe sözleri! 'Baskıyı onlar hissediyor'

Kadıköy’de 26 yıllık hasreti bitiren ve 19’da 19 yaparak o maça çıkan Fenerbahçe’yi deviren Abdullah Avcı, yarınki derbi öncesi yine tüm planlarını zafer üzerine kuruyor. Fırtına’nın hocası “Baskıyı biz değil, onlar hissedecek. Sakin kalacağız ve 90 dakika disiplinli oynayarak kazanacağız. Stresli taraf onlar” sözleriyle takımını motive ediyor.

Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe sözleri! 'Baskıyı onlar hissediyor'

Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tam gaz sürdüren Trabzonspor’da, teknik direktör Abdullah Avcı ‘sakinlik’ vurgusu yapıyor... Motivasyon turlarını hızlandıran tecrübeli hoca, takımını stresten uzak tutmaya çalışıyor. Avcı’nın “Ligin ilk yarısında orada kazanmıştık, yine kazanacağız. Bundan asla şüphem yok. Sakin kalacağız, akıllı oynayacağız ve 90 dakika boyunca disiplinli bir şekilde mücadele ederek istediğimizi alacağız. Evimizde oynuyoruz... Baskıyı biz değil, onlar hissedecek. Stresli taraf onlar” sözleriyle öğrencilerini derbiye hazırladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Abdullah Avcıdan Fenerbahçe sözleri Baskıyı onlar hissediyor

33 senelik hesap

Sezonun ilk yarısında Kadıköy’de oynanan maçı 3-2 kazanan Trabzonspor, ligde Fenerbahçe deplasmanındaki 26 yıllık büyük hasrete son vermişti. Fırtına, yarın evinde de galip gelmesi halinde tam 33 yıl sonra aynı sezonda hem evinde hem de deplasmanda Fenerbahçe’yi yenmiş olacak. Karşılaşma öncesi açık idmanda taraftarlara mesaj gönderen ve “Pozitif desteklerine ihtiyacımız var. Onlar yanımızdayken, biz de sahada daha rahat karşılık alıyoruz” diyen Avcı, 40 bin kişilik desteği en önemli koz olarak görüyor.

‘Taraftarın gücü...’

“Stat tamamen dolacak. Aramızda o güzel atmosferi defalarca yaşayanlar var, yeni yaşayacak olanlar da var. Taraftarımızın itici gücünü sonuna kadar hissedeceğiz ve hissettireceğiz. Gerekeni yapacağınızdan şüphem yok” ifadelerini kullanan Abdullah hocanın yanı sıra kaptan Uğurcan Çakır başta olmak üzere takımın tecrübeli isimleri de devrede. Visca, Denswil gibi oyuncular arkadaşlarıyla sürekli konuşmalar yaparken, Fenerbahçe maçının önemini vurguluyor, mutlaka galip gelmeleri gerektiklerini söylüyor.

Haberin Devamı

Abdullah Avcıdan Fenerbahçe sözleri Baskıyı onlar hissediyor

Biletler bitti, bitiyor

Fenerbahçe maçına büyük ilgi gösteren Trabzonsporlu futbolseverler, ilk etapta satışa açılan biletleri tüketti. Bu gelişme sonrası misafir takım tribünü de satışa açılacak. İl Güvenlik Kurulu’nun kararı doğrultusunda Fenerbahçeli taraftarlar Papara Park’ta olamayacak. Böylelikle yaklaşık 2 bin koltuğun olduğu bu tribünde de Bordo-Mavili taraftarlar yer alacak. Yarın akşamki mücadelede statta 40 bin kişilik müthiş bir destek bekleniyor.

YORUM YAZ