MENÜ

Abdullah Avcı: Puan durumuna hiç bakmadım

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı 2-1 kazandıkları Çaykur Rizespor mücadelesini değerlendirdi. Geldiği günden bu yana puan durumuna hiç bakmadıklarını belirten Avcı, "Tespit ettiklerimiz üzerinden hareket ediyoruz. Salı günü bir maç daha oynayacağız. Buna alışmamız lazım. İnsanlar bazı şeylere çok takılıyor. Bana göstersinler bir hücum organizasyonu onu uygulayalım. Biz hücum çalışmıyor muyuz? Çalışıyoruz. Dünyada artık oyun iki taraflı oynanıyor. Hepsi bir anda olacak bir şey değil. " şeklinde konuştu.

Abdullah Avcı: Puan durumuna hiç bakmadım

Abdullah Avcı'nın maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamaları şu şekilde: Geldiğim günden itibaren beri puan durumuna hiç bakmadım. Tespit ettiklerimiz üzerinden hareket ediyoruz. Salı günü bir maç daha oynayacağız. Buna alışmamız lazım. Bugün geldiğim günden bu yana ilk kez geri düştük.

Haberin Devamı

PUAN DURUMUNU GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

İnsanlar bazı şeylere çok takılıyor. Bana göstersinler bir hücum organizasyonu onu uygulayalım. Biz hücum çalışmıyor muyuz? Çalışıyoruz. Dünyada artık oyun iki taraflı oynanıyor. Hepsi bir anda olacak bir şey değil. Bugün oyuncularımın tekrar ayağa kalkması benim için değerliydi. 3 oyuncu performans sebebiyle bundan sonra bizimle birlikte olmayacak. Genç oyuncuları çıkarmaya çalışıyoruz. Belki Adana Demirspor maçını kaybettik ama Faruk diye bir oyuncu kazandık.

YORUM YAZ