Abdülkadir Ömür'ün yeni takımı belli oldu! İngiltere'ye transfer oldu

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Abdülkadir Ömür'ün yeni takımı belli oldu. Bordo-Mavili ekibin kadro dışı bıraktığı 24 yaşındaki oyuncunun İngiltere'ye transferi tamamlanıyor. İşte tüm detaylar...

Abdülkadir Ömür'ün yeni takımı belli oldu! İngiltere'ye transfer oldu

Trabzonspor'dan ayrılmak isteyen ve kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür'ün transferinde mutlu sona ulaşıldı. Fırtına'nın 24 yaşındaki oyuncu, İngiltere'nin yolunu tutacak. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

SEZON PERFORMANSI

24 yaşındaki futbolcu, şu ana kadar Trabzonspor formasıyla 211 resmî maça çıktı. Abdülkadir, söz konusu 211 karşılaşmada 25 gol atıp 36 gol kaydederek toplamda 61 gole direkt olarak katkı sağlamayı başardı.

Abdülkadir Ömürün yeni takımı belli oldu İngiltereye transfer oldu

AÇIKLAMA SONRASI KADRO DIŞI

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Manisa FK maçı öncesinde yıldız futbolcu ile ilgili, "Sebebimi bilmediğim bir şekilde bugün Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok aramızda yoktu. Onlarla ilgili kulübümüz açıklama yapar" ifadelerini kullanmış, bu sözlerin ardından iki oyuncu da kadro dışı bırakılmıştı.

Abdülkadir Ömürün yeni takımı belli oldu İngiltereye transfer oldu

YENİ TAKIMI BELLİ OLDU!

Sports Digitale'in haberine göre; Hull City, Trabzonspor’dan Abdülkadir Ömür’ü bonuslarla birlikte 5 milyon euro ve sonraki satıştan %50 pay karşılığında kadrosuna kattı.

YORUM YAZ