MENÜ

Abdülkadir Ömür Trabzonspor'dan ayrılıyor! Gitmek istediği takım ortaya çıktı

Trabzonspor, Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok'un kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Antrenmana çıkmayan Abdülkadir Ömür'ün devre arasında kulüpten ayrılmak istediği ortaya çıktı. 24 yaşındaki futbolcunun forma giymek istediği kulüp belli oldu.

Abdülkadir Ömür Trabzonspor'dan ayrılıyor! Gitmek istediği takım ortaya çıktı

Trabzonspor'da Galatasaray maçı öncesi iki kadro dışı kararı alındı. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada yönetim kurulu kararıyla Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok'un kadro dışı bırakıldığı açıklandı.

Haberin Devamı

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yönetim Kurulumuz; profesyonel futbolcularımız Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok’un bundan sonraki süreçte A takımdan ayrı olarak idman yapmaları yönünde karar almıştır. Ayrıca iki oyuncuyla ilgili kulübümüzün disiplin yönetmeliği kapsamında inceleme başlatılmıştır."

Abdülkadir Ömür Trabzonspordan ayrılıyor Gitmek istediği takım ortaya çıktı

ABDULLAH AVCI NE DEDİ?

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Manisa FK ile oynanan Türkiye Kupası maçının ardından Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok hakkında flaş açıklamalarda bulunmuştu.

Abdullah Avcı, "Sebebimi bilmediğim bir şekilde bugün Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok aramızda yoktu. Onlarla ilgili kulübümüz açıklama yapar. Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok çeşitli sebeplerden dolayı antrenmanlarda yoklar. Nedenini bilmiyorum." şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı

Abdülkadir Ömür Trabzonspordan ayrılıyor Gitmek istediği takım ortaya çıktı

FORTUNA SITTARD'A GİTMEK İSTİYOR

Kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür'ün devre arasında takımdan ayrılmayı talep ettiği öğrenildi. 24 yaşındaki futbolcunun Hollanda temsilcisi Fortuna Sittard'dan gelen teklifi değerlendirmek istediğini yönetimi ilettiği bildirildi. Ancak bordo-mavili yönetimin teklifi yeterli bulmadığı ve ayrılığı veto ettiği gelen haberler arasında.

YORUM YAZ