MENÜ

Abdülkadir Ömür resmen Hull City'de! Detaylar belli oldu

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür geçtiğimiz günlerde Hull City'e transfer olmak için şehirden ayrılmıştı. Karadeniz temsilcisi, genç futbolcunun Hull City'e transfer olduğunu resmen açıkladı

Abdülkadir Ömür resmen Hull City'de! Detaylar belli oldu

Trabzonspor'da son dakika! Kötü gidişata dur diyemeyen Trabzonspor'da bazı isimler kadro dışı bırakılmıştı. Bu isimlerden biri olan Abdülkadir Ömür, Trabzonspor yönetimi ve Avcı'nın kararıyla kadro dışı kalmıştı. Karadeniz temsilcisinden ayrılması kesin gözüyle bakılan 24 yaşındaki milli sporcu, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City ile görüşmelere başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde İngiliz ekibiyle anlaşma sağlayan Abdülkadir Ömür, transfer için İstanbul'dan ayrılmıştı.

Haberin Devamı

RESMEN AÇIKLANDI

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcumuz Abdülkadir Ömür'ün, Hull City'ye kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Hull City, Kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 2.500.000.-EUR ödeme yapacaktır. Anlaşma kapsamında; Hull City'nin, oyuncu ile sözleşmesi devam ettiği süre boyunca İngiltere Premier Lige çıkması halinde, Kulübümüze, 2.500.000.-EUR daha ödeme yapacaktır. Ayrıca, Kulübümüze, oyuncunun bir başka kulübe kiralanması ve/veya kesin transferinin gerçekleşmesi halinde elde edilecek transfer bedelinin, işbu anlaşma dolayısıyla Kulübümüze ödenen/ödenecek bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının %50'si ödenecektir. Yine anlaşma uyarınca, oyuncunun Türkiye'ye transferi durumu söz konusu olması halinde öncelik hakkı Kulübümüze ait olacaktır."

Haberin Devamı

Abdülkadir Ömür resmen Hull Cityde Detaylar belli oldu

Bu gelişmelerin ardından Süper Lig devi Trabzonspor, milli futbolcu Abdülkadir Ömür'ün sözleşmesini feshettiğini TFF'ye bildirdi. 

Abdülkadir Ömür resmen Hull Cityde Detaylar belli oldu

ACUN ILICALI TRANSFERİ DOĞRULADI
61saat'e konuşan Hull City Başkanı Ilıcalı: Potansiyeli yüksek bir oyuncu olduğunu düşünüyoruz. Yüksek bir satış gerçekleşirse Trabzonspor’un da bu konuda faydalanmasını istedik. Güzel bir şekilde görüşmelerimiz sürdü. Abdülkadir Ömür'ün Avrupa hayali gerçekleşti. Sözleşmeye koyduğumuz sonraki satış maddesiyle Trabzonspor’un potansiyel gelir kaybı önlenmiş oldu. Çok mutluyuz. Başkan Ertuğrul Doğan'a yardımlarından ötürü teşekkür ediyorum.

GALATASARAY'DA SÜRPRİZ AYRILIK

Abdülkadir ekip olarak beğendiğimiz, teknik kadromuzun düşündüğü bir oyuncuydu. Trabzonspor'dan ayrılması konusunda başkanlarla mutabık kaldık. Türkiye'den teklifler vardı Trabzonspor için gitmesinin faydalı olacağını düşünmedik. Son anda bonuslarla 5 milyon Euro'ya kadar çıktık. %50 Trabzon'da kaldı. Avrupa'dan teklifler oldu ancak Ömür bizimle olmayı tercih etti. İki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum' ifadelerini kullandı.

 

YORUM YAZ