MENÜ

Trabzonspor transferde yine hamlelere erken başladı!

Sezonu şampiyon tamamlamasında en büyük etken planlamanın erkenden yapılması, transferlerin de kampa yetişmesi olan Bordo-Mavililer yine ezeli rakiplerine psikolojik üstünlük sağlamanın peşinde... Gelecek sezon Avrupa'da mücadele edecek olan Trabzonspor iddialı bir kadro kurmak isterken, henüz sezon bitmemesine rağmen önümüzdeki dönem için şimdiden transfer görüşmelerinde ciddi mesafe katetti!

Trabzonspor transferde yine hamlelere erken başladı!

Sezonun ortasında en yakın rakiplerine attığı farkla, sonuna doğru garantilediği şampiyonlukla ve zafer kutlamalarıyla sükse yaratan Trabzonspor'un bu başarısındaki en büyük pay aslında sezon başında saklıydı...

Haberin Devamı

Hamsik şampiyona, Kouassi devre öncesinde geldi!

Marek Hamsik'i o kadar talibi olmasına rağmen Avrupa Şampiyonası öncesinde ikna eden ve imzayı attıran Bordo-Mavililer, Bruno Peres, Andreas Cornelius ve Gervinho gibi tecrübeli starları da kadrosuna katarak 'O sene bu sene' mesajını verdi. Üstelik Fırtına bir de Dorukhan Toköz'ü adeta Beşiktaş'ın elinden kaptı, Avrupa öncesine yıldız oyuncuyu ikna etti. Devre arasında da Edin Visca transferi şampiyonluğun ne kadar istendiğinin göstergesiydi. Hatta daha devre arası transfer dönemi açılmadan Kouassi hamlesi de resmileşmişti.

En az 6 transfer...

İşte başarının büyük paydaşlarından biri de planı erken yapmak, rakiplerinden önce davranmak, transferleri kampa yetiştirmekte saklıydı. Ahmet Ağaoğlu ve kurmayları yeni sezona da benzer bir mantaliteyle girecek gibi duruyor. Avrupa'da başarı, ligde ambargo isteyen Karadeniz devinde henüz sezon bitmeden yeni dönem için transfer görüşmelerinin başladığı ve birden fazla isimle de ciddi mesafe katedildiği gelen haberler arasında. Trabzonspor'un transfer listesinde özellikle stoper, sağ bek, sol bek, olursa iki kanat ve bir forvet olduğu da biliniyor.

Haberin Devamı

Atalay Özçelikli

YORUM YAZ