MENÜ

Trabzonspor transferde harekete geçti

Transfere 10 milyon Euro bütçe ayıran Trabzonspor’da Ersun Yanal’ın olmazsa olmazı Tomas Necid... Bursa’nın satmaya hazırlandığı Çek forvetten olumlu yanıt alan Fırtına resmi temaslara başlıyor.

Trabzonspor transferde harekete geçti

Trabzonspor’da transfer harekatı tüm hızıyla sürüyor. Yönetim, hedefteki isimleri adeta sır gibi saklıyor. Hem izleme ekibinin hem de menacerlerin önerdiği isimler arasında uzun bir değerlendirme yapan teknik direktör Ersun Yanal, forvet konusunda kararını verdi.

Tecrübeli hoca, Bursaspor’un gözden çıkardığı Tomas Necid’den başka bir forvet istemediğini yönetime iletti. Oyuncuyla menaceri Mino Raiola aracılığıyla söz kesen Trabzonspor hafta içi de Bursaspor’la işi bitirecek. 10 milyon Euro transfer bütçesi olan Fırtına, Necid’e 2.5 milyon Euro gibi bir bütçe ayırdı.


Eskişehirspor'da Alpay Özalan dönemi


Tosic bekleniyor

Fırtına, stoper tercihini ise Tosic’ten yana kullanmak istiyor. Beşiktaş’la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Sırp savunmacının kaderi takımının yapacağı transferlere göre netleşecek.

Siyah-Beyazlılar eğer bir stoper alırsa Tosic’e izin verecek. Teknik direktör Ersun Yanal da Tosic’in durumunun kesinleşmesini bekleyecek. Bordo-Mavililer’in, 31 yaşındaki futbolcuyu ay sonuna kadar bekleme kararı aldığı belirlendi.


İşte biten transferler!

Haberin Devamı
YORUM YAZ