MENÜ

Trabzonspor transfer | Yıldız futbolcu ayrılıyor, iki transfer imza atacak!

Trabzonspor transfer haberi... Süper Lig'de sezonu dördüncü sırada tamamlayan Trabzonspor transfer çalışmalarına başladı. Yeni sezonda kendi kadrosunu kurmak için kolları sıvayan Abdullah Avcı, birçok bölgeye takviye istedi. Trabzonspor'da yaşanan transfer gelişmelerini Fanatik Gazetesi Editörü Atalay Özçelikli, Fanatik TV'ye anlattı.

Son dakika Trabzonspor haberi... Süper Lig'de sezonu dördüncü sırada tamamlayan Trabzonspor transfer çalışmalarına başladı. Yeni sezonda kendi kadrosunu kurmak için kolları sıvayan Abdullah Avcı, birçok bölgeye takviye istedi.

Haberin Devamı

Trabzonspor'da yaşanan transfer gelişmelerini Fanatik Gazetesi Editörü Atalay Özçelikli, Fanatik TV'ye anlattı.

Transfer sezonunun Trabzonspor için hareketli geçeceğini ifade eden Atalay Özçelikli, "Transferde sadece Abdullah Avcı ve oyuncu izleme ekibi tarafından çalışmalar yürütülüyor. Abdullah Avcı her bölgeye transfer istiyor. Gidecek birçok isim var. Beklendiği üzere Uğurcan Çakır'ın ayrılmasına kesin gözüyle bakıyoruz." dedi.

Trabzonspor'un Hosseini ve Kamil Ahmet ile yollarını ayıracağını söyleyen Atalay Özçelikli, "Kiralık oyuncular Marlon, Baker ve Afobe üç oyuncu da bekleneni veremedi. Dolayısıyla bu isimlerle yolların ayrılması planlanıyor. Abdullah Avcı mutlaka bir kaleci, yedek stoper, sağ bek, dol bek, kanat ve forvet istiyor. Avcı'nın bu sezon hedefleri büyük o nedenle sağlam, geniş bir kadro kurmak istiyor." dedi.

Haberin Devamı

Ahmet Ağaoğlu'nun transferlerini doğruladığı Gervinho ve Peres'in de Türkiye'ye geleceğini ifade eden Atalay Özçelikli, "Sağlık kontrolünün ardından iki futbolcuyla da yeniden masaya oturulacak ve pazarlık yapılacak. Ardından iki isim Trabzonspor'a imza atacak" dedi.

YORUM YAZ