MENÜ

Trabzonspor transfer | Uğurcan Çakır'da son dakika gelişmesi: 20 milyon euro!

Trabzonspor son dakika transfer gelişmesi... Son yıllarda Türk futboluna birçok yıldız kazandıran Trabzonspor, marka değerini yükseltmeye devam ediyor. Kadrosundan Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür gibi yıldızlar yetiştiren Trabzonspor'da performansıyla dikkat çeken bir diğer isim de Uğurcan Çakır... Hem milli takımda hem de Trabzonspor'da sergilediği performansla dünya devlerinin transfer listesinde yer alan Uğurcan Çakır'ın talipleri artıyor. Tivibu Spor'da konuşan fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Uğurcan Çakır'da yaşanan sıcak transfer gelişmelerini yorumladı.

Son yıllarda Türk futboluna birçok yıldız kazandıran Trabzonspor, marka değerini yükseltmeye devam ediyor. Kadrosundan Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür gibi yıldızlar yetiştiren Trabzonspor'da performansıyla dikkat çeken bir diğer isim de Uğurcan Çakır...

Haberin Devamı

Hem milli takımda hem de Trabzonspor'da sergilediği performansla dünya devlerinin transfer listesinde yer alan Uğurcan Çakır'ın talipleri artıyor.

Tivibu Spor'da konuşan fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Uğurcan Çakır'da yaşanan sıcak transfer gelişmelerini yorumladı.

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır'ın çok iyi bir menajerlik şirketiyle anlaşma sağladığını ifade eden Yakup Çınar, "Ben Uğurcan Çakır'ın bu transfer döneminde iyi bir rakama transfer olacağını düşünüyorum. Benim kulağıma gelen kulüp ise Tottenham... Uğurcan Çakır'ın 20 milyon euro gibi iyi bir rakama transfer olmasını bekliyorum." dedi.

YORUM YAZ