MENÜ

Trabzonspor transfer | "Uğurcan Çakır Avrupa'ya transfer oldu!"

Trabzonspor transfer haberi... Bordo-mavili takımın genç kalecisi Uğurcan Çakır, performansıyla göz kamaştırıyor. Türkiye'nin Hollanda ile oynadığı karşılaşmada da adeta şov yapan milli futbolcumuz uzun süredir Avrupa devlerinin yakın takibinde. Fanatik Gazetesi Editörü Atalay Özçelikli Uğurcan Çakır transferiyle ilgili çıkan son iddiaları ve yaşanan gelişmeleri Fanatik TV'ye yorumladı.

Transferde son dakika haberi... Trabzonspor'un genç kalecisi Uğurcan Çakır, performansıyla göz kamaştırıyor. Türkiye'nin Hollanda ile oynadığı karşılaşmada da adeta şov yapan milli futbolcumuz uzun süredir Avrupa devlerinin yakın takibinde.

Haberin Devamı

Fanatik Gazetesi Editörü Atalay Özçelikli Uğurcan Çakır transferiyle ilgili çıkan son iddiaları ve yaşanan gelişmeleri Fanatik TV'ye yorumladı.

Uğurcan Çakır'ın zaten Avrupa'ya transfer olduğunu ifade eden Atalay Özçelikli, "Uğurcan Çakır Talent menajerlik şirketiyle anlaştı. Referans vermek gerekirse Pique, Umtiti gibi dünya yıldızları bu şirketin bünyesi altında. Ben de Uğurcan Çakır'ın gelecek sezon Avrupa'nın en önemli kulüplerinden birinin kalesini koruyacağını düşünenlerdenim." dedi.

YORUM YAZ