MENÜ

Trabzonspor Transfer | "Süper Lig'e fazla geldi!"

Trabzonspor, kadrosunda bulundurduğu başarılı birçok futbolcuyla yollarını ayırmıştı. Süper Lig'de kötü başlayan Bordo-mavililer, oynanan iki karşılaşmadan sadece 1 puan alabildi. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, "Alexander Sörloth'u da kaybeden Trabzonspor'un toparlanması zaman alır mı?" sorusunu yanıtladı.

Kadrosunda bulundurduğu başarılı birçok futbolcuyla yollarını ayıran Trabzonspor, Süper Lig'e de kötü başladı. Ligde oynadığı iki maçtan 1 puan çıkaran Bordo-mavililer, Sörloth'un takımdan ayrılmasıyla bir yara daha aldı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, "Alexander Sörloth'u da kaybeden Trabzonspor'un toparlanması zaman alır mı?" sorusunu yanıtladı.

Trabzonspor'un toparlanmasını Sörloth üzerinden okumadığını söyleyen Erman Özgür, "Sörtloth tek bir oyuncu, futbol bir takım oyunu. Trabzonspor'un kaybettiği genel oyunculara bakarsan toparlanması zor olacak. Bu sene şampiyonlukta çok iddialı olacaklarını düşünmüyorum ama her şerde bir hayır vardır. Bazı sezonları hazırlanma olarak düşünebilirsin." dedi.

Trabzonspor'dan olaylı ayrılan Sörloth'dan övgüyle bahseden Erman Özgür, "Çok özel bir sporcuydu. Premier Lig'e az, Süper Lig'e fazla geldi. Gittiği takımı da doğru buluyorum. Sörloth, Leipzig'de de başarılı olur." dedi.

YORUM YAZ