MENÜ

Trabzonspor transfer | İşte yeni sezonda takıma dahil edilecek isimler!

Trabzonspor, yeni sezon transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden başladı. Birçok bölgeye takviye yapacak olan bordo mavili ekipte transfer listesi şekillendi; isimler belli oldu. Trabzonspor editörümüz Safa Can Konuksever, bordo mavili ekibin yeni sezon transfer listesinde bulunan isimlerle ilgili Fanatik TV'den Seçil Menteş'e açıklamalarda bulundu. İşte Safa Can Konuksever'in açıklamalarının tamamı...

Trabzonspor transfer haberi... Bordo mavili ekip, yeni sezon adına şimdiden somut adımlar atmaya başladı. Birçok bölgeye takviye yapacak olan Trabzonspor'da transfer listesi şekillendi.

Haberin Devamı

Safa Can Konuksever, bordo mavili ekibin transfer gündemiyle ilgili Fanatik TV'ye konuştu.

Başakşehir'den Caiçara'nın gündeme geldiğini belirten Safa Can Konuksever, Trabzonspor'un bu oyuncu için nabız yokladığının altını çizdi.

Sol bek transferinde Danny Rose ve Nielsen isimlerinin gündemde olduğunu ifade eden Safa Can Konuksever, forvet transferinde Koita ismine dikkat çekti.

Haberin Devamı

Koita hakkında açıklamalarda bulunan Safa Can Konuksever, ''Daha çok oyuncu tarafından istek söz konusu ama Trabzonspor’un mevcut şartlarda daha iyisi arayacağını düşünüyorum.'' dedi.

YORUM YAZ