MENÜ

Trabzonspor transfer haberi: Sörloth için avantaj Trabzon'da!

Alexander Sörloth konusunda Trabzonspor’un ısrarlı bekleyişi devam ederken, Alman basınına göre Norveçli yıldızın Leipzig’de kalma ihtimali yok... Leipzig'in yeni hocası Marsch’ın, Sörloth’un performansından memnun olmadığı belirtilirken Trabzonspor'un transferde en güçlü aday olduğu yazıldı.

Trabzonspor transfer haberi: Sörloth için avantaj Trabzon'da!

Gervinho, Bruno Peres, Hamsik ve Koita’nın ardından 5. transferini İsmail Köybaşı ile gerçekleştiren Trabzonspor’da, taraftarların en çok merak ettiği konu; Sörloth’un gelip gelmeyeceği... 1.5 aydan fazla süredir yıldız forvetin durumunu bekleyen yönetim, artık son virajda. Leipzig’in kesin kararı için pusuda olan Trabzonspor, Ağustos ayının başında somut görüşmelere başlamayı planlıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe de devrede

Alman basını da Sörloth’un takımda kalma ihtimalinin olmadığını yazıyor. 5 Temmuz’dan bu yana Leipzig’in kampında bulunan Sörloth, kendini gösteremedi. Hazırlık maçlarında da beklentilerin altında kalan Kuzey’in Kralı, maaş maliyeti nedeniyle gönderilecek. Alman medyası, transferde en güçlü adayın Trabzonspor olduğunu yazarken, Fenerbahçe’nin de Sörloth için devreye girdiği belirtildi.

Öncelik hakkı Trabzon’da

Ancak sözleşme gereği, Fırtına’nın bu transferde öncelik hakkı var. Yani Leipzig oyuncuyu satmaya veya kiralamaya karar verirse, ilk olarak Trabzonspor’a soracak. Karadeniz ekibi, Sörloth’un 3 milyon Euro’nun üzerindeki yıllık maaşını karşılamaya da hazır. Başkan Ahmet Ağaoğlu hem oyuncu hem de kulüp tarafıyla görüşmeleri bizzat yürütüyor.

Haberin Devamı

Trabzonspor’da çıktığı 49 maçta 33 gol, 11 asistlik inanılmaz bir performans gösteren Sörloth, Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun transfer dönemindeki en büyük hedefi...

Trabzonspor transfer haberi: Sörloth için avantaj Trabzonda

YORUM YAZ